18
Domaći fudbal

JSL: Može li Crvena zvezda da prestigne Partizan do kraja šampionata? (ANKETA)

Objavljeno: 05.04.15 u 11:35

Odigrano je 21. kolo Jelen Superlige u kome je Partizan pobedom nad Radničkim iz Kragujevca pobegao pet bodova „večitom rivalu“ Crvenoj zvezdi u borbi za titulu.

„Parni valjak“ ne melje ovog proleća. Ali, ni Crvena zvezda ne sija. Crveno-beli su iskoristili tri nerešena ishoda „večitog rivala“ i primakli se na svega dva boda zaostatka u borbi za titulu, ali su sve dobro uređeno „prosuli“ za 90 minuta u Novom Pazaru. Crvena zvezda je u gradu kraj Jošanice poražena sa 2:1, najviše sopstvenom zaslugom, to jest promašajima sa pet metara. Tako su „sigurna“ i već „upisana“ tri boda otišla u nepovrat. „Kafanske priče“ da će „večiti derbi“ za dve nedelje odlučiti o šampionu Srbije su pale u vodu.

Kiks Crvene zvezde u Novom Pazaru iskoristio je Partizan, koji je sa novim trenerom Zoranom Milinkovićem pobedio Radnički iz Kragujevca i pobegao na „plus pet“ komšijama – 50 prema 45 bodova. Nisu crno-beli blistali protiv „fenjeraša“, ali su uradili ono što je bilo najpotrebnije, napravili su veliki korak ka tituli.

Do kraja prvenstva ostalo je još puno da se igra. Još devet kola, što znači da je 27 bodova u opticaju i da borba za titulu nije gotova. Ipak, čini se da će Crvena zvezda morati da pobedi sve utakmice do kraja, jer je teško poverovati da Partizan može da kiksne na više od dve utakmice do kraja (ne računajući derbi). Ruku na srce raspored je naklonjen crveno-belima koji će do kraja prvenstva odigrati još samo jednu utakmicu u 25. kolu van Beograda i to u Novom Sadu protiv Donjeg Srema. Crno-beli će do kraja morati put Novog Sada, Kruševca i Čačka. Evo i ko s kim igra do kraja šampionata.

PARTIZAN 50:

OFK Beograd (gosti)
Mladost Lučani (domaćin)
CRVENA ZVEZDA (gosti)
Jagodina (domaćin)
Vojvodina (gost)
Spartak (domaćin)
Napredak (gost)
Novi Pazar (domaćin)
Borac Čačak (gost)

CRVENA ZVEZDA 45:

Borac Čačak (domaćin)
Voždovac (gosti)
PARTIZAN (domaćin)
Donji Srem (gost)
Rad (domaćin)
Čukarički (gost)
Radnički Kragujevac (domaćin)
OFK Beograd (gost)
Mladost Lučani (domaćin)

U komentaru na našem sajtu u okviru teksta možete ostaviti vaše mišljenje gde bi „večiti rivali“ mogli da izgube bodove, to jest po kom bi scenariju Crvena zvezda mogla do titule, a po kom bi Partizan ostao na čelu tabele.

Može li Crvena zvezda da prestigne Partizan do kraja prvenstva?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs

0
0

18 Komentara

  1. Po čemu mislite da je teže Partizanu? Pa on je već pregrmeo timove koji bi Zvezdi mogli uzeti bodove a to su Rad i Čukarički. Mislim da su Partizanu ostali znatno slabiji protivnici i ne verujem da će dozvoliti kiks. Derbi bi baš mogao otkloniti mnoge dileme.

    0
    0
    Odgovori
  2. ja ne znam sta je sa vama ima do kraja sezone jos da se igra ne moze vec sad da bude sve gotovo derbi ce verovatno odluciti prvenstvo

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezda je najvece zlo srpskog fudbala i nosilac neregularnosti vise od 40 godina,kad ovo bude normalna drzava oni nece postojati jer svi uslovi za to postoje.

    0
    0
    Odgovori
  4. Mislim da PARTIZAN ima najbolji tim naravno pored ČUKARICKOG , zvezda se iskrno obrukala protiv Pazara, ne zato što
    nije pobedila nego su katastrofa igrali pogotovo drugo poluvreme ! Pozdrav za sve GROBARE NEDAMO TITULU ! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA

    0
    0
    Odgovori
  5. kad se pogleda u RUPU i vidi UO, trener, igraci i igru koju pruzaja … to je BRUKA i SRAMOTA postaviti takvo pitanje …ALI…kad se zna ko im je u prosloj sezoni DARIVAO titulu … sve je moguce !? partizan ako je (NE)osvoji korekciju ce kao i prosle sezone ispravku da napravi …AKO…iz ulice NEMANJINE i na tom polju nesto (NE)urade… SVE JE U IGRI… OD DRZAVNOSTI, SLOBODE, BOLJEG ZIVOTA…DO DOBIJANJA EVRO LICENCE .

    0
    0
    Odgovori
  6. Zvezda ima bolji tim od partizana,a titulu osvaja jedino ako prvestvo bude regularno tj ako se zaustavi pljačka partizana!

    0
    0
    Odgovori
    • Bolji je onaj koji je dao 49 a ne 29 golova i koji bi da nije oštećen za penal protiv Čuke, i da mu nisu poništeni čisti golovi protiv Radničkog N i Novog Pazara, već sada slavio titulu. I ovakav Partizan je za klasu bolji tim od Zvezde!!!

      0
      0
      Odgovori
  7. У клубу не цветају руже. Поред оних који отимају лопатама и оних који засипају лопатама испаштају фубалери, у које барем ја имам поверење а то исто пружам и Лалету. С 2евра се не може направити елитна екипа, па играј с ким можеш.

    11.04. и 25.04. СВИ НА МАРАКАНУ!
    18.04. СВИ НА ВОЖДОВАЦ.

    ПРЕКО ДРИНЕ ЗА ЗВЕЗДУ СЕ ГИНЕ!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter