0
Evropske lige

EGZODUS IZ DORTMUNDA: Stub odbrane seli se u Mančester Junajted?

Objavljeno: 04.04.15 u 08:51

Jedan od najboljih igrača vicešampiona Nemačke i saigrač iz odbrane Nevenu Subotiću u ekipi Borusije iz Dortmunda mogao bi bolju sreću da potraži na ‘Teatru snova’.

U pitanju je Mats Humels, nemački reprezentativac koji već neko vreme ima problema u Dortmundu, tačnije, u pitanju su nesuglasice sa navijačima. Pristalice žuto-crne boje nisu navikle da se klub bori za opstanak i da doživljava kanonadu kakva je ona od Juventusa u osmini finala Lige šampiona, pa su neretko igrače čašćavali zvižducima, što Humelsu nikako nije bilo pravo.

Toga po završetku ove, blago rečeno neuspešne, sezone više neće biti. Humels je ‘vojnik’ Borusije dugi niz godina, ali ni sam nije krio da bi mu prijala promena, kako mesta boravka, tako i lige u kojoj nastupa.

– Voleo bih da se oprobam u nekoj drugoj ligi i kažem to otvoreno, jer nisam od onih koji tvrde da će ostati, a iza kulisa su već ugovorili transferporučio je Humels.

Humelsu ugovor sa Borusijom ističe tek 2017. tako da se nalazi u rukama kluba, koji ipak ne skriva mogućnost da iskoristi dobru ponudu i zaradi na igraču, kako ne bi prošao u slučaju Roberta Levandovskog koji je bez obeštećenja po završetku ugovora prešao u Bajern iz Minhena.

Mančester Junajted stoji u redu, koji je odavno još iskazao želju za uslugama stamenog defanzivca. A podsetite se i kako trenira njegov saigrač, srpski reprezentativac Miloš Jojić.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter