1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA UZDANICA U NAPADU: Umoran sam i neispavan…

Objavljeno: 03.04.15 u 09:25

Džošua Parker nametnuo se ove polusezone kao jedno od glavnih oružja Crvene zvezde u napadu, biće tako i sutra u Novom Pazaru, ali se napadač sa reprezentativne akcije vraća veoma iscrpljen.

Parker je u prethodnih nedelju dana proputovao skoro 24.000 kilometara, s obzirom da je išao na okupljanje reprezentacije Antigve i Barbude za koju nastupa, pa je usledila američka turneja, povratak nacionalnog tima u domovinu, pa i sam put Parkera u Srbiju. Sve to ga je, kako sam napadač kaže, veoma iscrpelo.

– Umoran sam i neispavan. Još sam u drugoj vremenskoj zoni i sve činim da se što pre priviknem, jer nas čeka izuzetno važna utkamica koju moramo da pobedimo. Uveren sam da ćemo osvojiti nova tri boda – rekao je Parker, a prenose ‘Novosti’.

Parker je u dva meča svoje reprezentacije uspeo i da bude strelac.

– Radili smo dobro u kampu i odigrali dve prijateljske utakmice protiv Majamija i Tampa Beja. Na drugoj sam postigao i gol, a igrali sam kao u Zvezdi iza špica u formaciji 4-1-4-1. Sve je bilo OK, samo da se sad što pre vratim na evropsko vreme i da nastavimo sa ovom lepom serijom pobeda – objasnio je napadač.

Zvezdu već u subotu od 15:30h očekuje tradicionalno teško gostovanje u Novom Pazaru, ovog puta pred praznim tribinama, zbog kazne domaćeg tima.

– Navikao sam se. Takva slika je bila svake nedelje u Sloveniji dok sam igrao za Domžale – smejući se je rekao Parker.

Evo šta o kvalitetu aktuelnog šampiona Srbije misle iz protivničkog tabora, najvećeg protivnika u borbi za titulu.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter