6
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ZVUČI NEVEROVATNO: Najviše novca Zvezdi oprostio čovek koji nikada nije bio ni igrač ni trener kluba

Objavljeno: 01.04.15 u 21:22

Crvena zvezda u naredna dva meseca mora kako zna i ume da pronađe 6,6 miliona evra kako bi dobila evro-licencu, a taj dug bi bio još veći da pojedini fudbaleri, treneri, pa čak i menadžeri nisu oprostili jedan deo dugovanja.

Večernje novosti donose spisak poznatih „donatora“ našeg najtrofejnijeg kluba na čijem vrhu je na opšte iznenađenje izraelski menadžer i vlasnik investicionog fonda Pini Zahavi. Mnogi će reći da 900 hiljada evra i nije neka cifra ako se zna koliko je zaradio na prodaji fudbalera beogradskog kluba, ali sa druge strane trebalo bi znati da Izraelac nema nikakve emocije prema poveriocima.

Na visokom drugom mestu je višestruki povratnik na klupu Crvnee zvezde Ratko Dostanić koji je oprostio čak 400 hiljada evra, a slede prošlosezonske perjanice Nenad Milijaš, Miloš Ninković, Dragan Mrđa…

P. Zahavi 900.000 evra
Dostanić 400.000
Milijaš 250.000
Ninković 160.000
Mrđa 160.000
Lazović 125.000
B. Đurovski 100.000
Dauda 80.000
N. Petković 74.000
Rakić 70.000
Gogić 40.000

Podsetite se kakva je situacija kada je u pitanju eventualni izlazak Crvene zvezde u Evropu i na koji način bi svi problemi mogli da budu rešeni.

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. Vidim dole u komentaru da osvedoceni grobar Penzioner o svemu prica a po najmanje o fudbalu,,,sve on zna kad je u pitanju zvezda mogao bi komotno kod vucica za ministra finascija,, kriva mu jadna zvezda valjda zato sto ce je Terzic izvuci iz go..na al staces to su samo grobari,,grobari kjoji su na celu saveza na celu sudijske organizacije selektori svih selekcija u fudbalu,,samo reda radi da potsjetim nasa reprezentacija Srbija prije dolaska grobara na najvaznija mjesta u nasem fudbalu bila je na rang listi Fife na 16 mjestu a sada je na 42 mjestu i to sve zahvaljujuci grobarima na celu sa najvecim grobarom Karadzicem,,zato Srbijo svim srcem navijajmo za grobare,,odavno nas je Albanija prestigla u fudbalu imamo jos Farska ostrva koja su ispod nas,,,

    0
    0
    Odgovori
  2. kad bi covek poverovo u sve sto iz RUPE-zvede dodje bas bi se zapito : gde smo, ko smo, i sa kom smo …??? sve je jasno i sve se zna : da su nas uvek a pogotovo u ove 3 godine za sve slagali …jer je to bio jedini nacin da titulu OTMU i DUGOVE smanjuju (uz pomoc NEMANJINE ulice) , primera koliko hoces . AMSS isplacuje portugalca-trenera,ima tu jos SAVEZA I UDRUZENJA…PARKING SERVIS, KOMUNALNA I JAVNA PREDUZECA ,POREZI, nerezindentni racuni, oprostaj dugova a neko te dugove u vidu reketa preuzima, igraju za minoimalac od 200 ER-a … PA LJUDI TOLIK0 JE SMESNO DA NIJE ZALOSNO … sta oni o naciji misle dok nam svakodnevno ovakve i slicne vesti iz RUPE stizu . dovoljno je reci BRUKA i SRAMOTA SRBIJE .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter