0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POMAMA ZA MITROGOLOM: Kontroverzni biznismen nudi 15.000.000 evra za srpskog napadača!

Objavljeno: 01.04.15 u 18:17

Portugalski biznismen Peter Lim poseduje veliko bogatstvo preko investicionog fonda ‘Kapital Limited’ nudi veliki novac kako bi kupio bivšeg napadača Partizana.

Peter Lim osim što je vlasnik pomenutog investicionog fonda, takođe je i vlasnim fudbalskog kluba Valensija, a s obzirom da je Portugalac, navijač je i Benfike. Zbog toga je želeo da napravio posao vredan 15.000.000 evra, po kojem bi Aleksandar Mitrović do kraja ove sezone igrao u portugalskom šampionu, a zatim bi na kraju sezone prešao na ‘Mestalju’.

Ipak, pitaju se i igrač i menadžer, ali i klub. Mitrovićev menadžer je Nenad Jestrović, koji je ipak odbio ovu ponudu, jer Anderleht ne želi da pusti najboljeg napadaća ispod cene od 18.000.000 evra.

U svakom slučaju, ovaj ‘trougao’ između Anderlehta, Benfike i Valensije mogao bi da se ostvari, s obzirom na simpatije koje portugalski biznismen gaji prema Aleksandru Mitroviću i njegovim kvalitetima. Čak i pošto srpski napadač nije odigrao najsjajniju utakmicu u nedelju protiv reprezentacije Portugala, baš na stadionu Benfike.

Pročitajte i koji to sve klubovi su u potrazi za uslugama nekadašnjeg napadača Partizana, ima i velikana.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter