0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOV POVRATNIK MEĐU STATIVE: Čeka nas pakao!

Objavljeno: 01.04.15 u 19:52

Partizan će u meču protiv Radničkog iz Kragujevca biti jači za prvog golmana Milana Lukača, koji u preostalih 10 kola najavljuje paklenu borbu za titulu.

Partizan je u prvih pet utakmica prolećnog dela sezone Jelen Superlige ostvario samo dve pobede i primio je šest golova, što svakako nije bilo svojstveno crno-belima u prvom delu sezone. Razlog bi mogao da se traži i u činjenici da je prvi golman Milan Lukač bio povređen, ali će se od narednog meča i to promeniti.

– Oporavio sam se još pre utakmice sa Čukaričkim. Ušao sam u trening. Spreman sam, a na šefu je da odluči – kaže Lukač i dodaje da mu nije bilo lako gledati loše igre svog tima ‘sa strane’:

– Bilo je teško gledati sa strane. Mnogo je lakše kad si na terenu. Ne protiv Čukaričkog, ali smo u prve dve utakmice napravili kiks. Tu smo planirali svih šest bodova. Nismo smeli to sebi da dozvolimo, ali nadam da će sve da dođe na svoje mesto.

Partizan je izgubio ogromnu zalihu iz prvog dela sezone i sada je na samo ‘plus dva’ u odnosu na prvog pratioca Crvenu zvezdu.

– Sigurno je da nas očekuje paklena borba. Dva boda nije velika prednost, ali idemo iz utakmice u utakmicu, moramo tako da gledamo. Prva je Radnički iz Kragujevca, moramo da pobedimo. Sve sem pobede biće veliki neuspeh – istakao je golman crno-belih.

I on je, kao i Stefan Babović, upoznat sa načinom rada novog šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića, sa kojim je sarađivao još u OFK Beogradu.

– Radi se odlično na treniznima. Upoznat sam sa stilom rada Zorana Milinkovića, jer smo sarađivali u OFK Beogradu… Odlično se radi i atmosfera je na zavidnom nivou – pun je hvalospeva Milan Lukač.

On je prethodnih nekoliko dana proveo u reprezentativnoj akciji, pošto je bio pozvan u nacionalni tim od strane selektora Radovana Ćurčića. Utisci nisu baš najsjajniji, jasno je i zbog čega.

– Da smo napravili pozitivan rezultat sve bi bilo lepo, ali ovako ne znam šta da kažem. Svi smo nadali pozitivnom rezultatu… Ostaje nam da se borimo, ima još četiri utakmice do krajazaključio je Lukač.

Meč između Partizana i Radničkog 1923 iz Kragujevca igra se u subotu na stadionu u Humskoj sa početkom u 18 časova.

Podsetite se Lukačevih kritika upućenih Fudbalskom savezu Srbije posle incidentnog meča u Novom Pazaru prethodne jesenu.

hotsport.rs       –      beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter