2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEJAN ANĐUS: Basta je konjić Grbonjić, selektor Ćurčić liči na Legiju, a stoji k’o drvena Marija! (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.15 u 12:50

Voditelj TV KCN Dejan Anđus poznat je kao novinar bez dlake na jeziku i čovek koji se ne ustručava da kaže ono što misli nekom u lice. Tako je u utroak uveče u svojoj emisiji oštro kritikovao reprezentativce Srbije zbog igre u Lisabonu, a pri tome je Dušana Bastu nazvao konjićem Grbonjićem (46:30 minuta), a selektora Radovana Ćurčića posavetovao kako se vodi tim.

– Kod drugog gola Portugalije Mutinjo je probio sam po desnoj strani, položaj tela mu je bio takav kao da će da padne i bilo je jasno da će da usledi paralelni centaršut na drugu stativu. Ne znam šta je Stojković čekao i što nije izašao na tu loptu. Takođe, Basta umesto da ukliza i desnom nogom izbaci loptu, on je poskočio kao konjić Grbonjić i primili smo gol – analizirao je pobedoonosni gol Portugalaca Dejan Anđus.

Novinar se posle osvrnuo i na vođenje ekipe Radovana Ćurčića sa klupe. Rekao je da trener likom podseća na Milorada Lukovića Legiju, a umesto autoritativno, on je utakmicu posmatrao kao drvena Marija.

FOTO: STAR SPORT
FOTO: STAR SPORT
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Evo kako su utakmicu sa Portugalijom videli Dejan Anđus i njegov gost Milan Živadinović:

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. Samo mi nije jasno gde je mozak ovom Andjusu…Matic igra na 55m od gola i tu je nepotreban reprezentaciji, trebao bi da daje zavrsne pasove…Pa on ne zna ni sta igra Matic i ne znam otkada zadnji vezni daje zavrsni pas..

    0
    0
    Odgovori
  2. Andjus bi zeleo da ima uticaja na sve u Srbiji a posto ga niko ne sljivi ni za pet para on onda puca po svim savovima i jedino mu ostaje da vredja sve i svakoga.Zivadinovic je isto tako izbacen u drugi plan pa sad nezna gde udara.Oni sinoc kazu da je Matic poluspic a on najbolji zadnji vezni igrac na svetu i to po mislčjenju mnogo boljih i vecih strucnjaka od njih dvojice.Oni lice na jetrve koje se svadjaju i vredjaju po ceo dan

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter