0
Fudbal

CRNOGORCI STREPE: Odluka o kazni za Crnu Goru 7. aprila, moguća i diskvalifikacija?

Objavljeno: 31.03.15 u 20:10

Narednih sedam dana biće puno neizvesnosti u crnogorskoj javnosti, s obzirom da je za 7. april zakazano donošenje odluke o visini kazne zbog incidenata na meču protiv Rusije.

Disciplinski organi UEFA analiziraće u narednih nedelju dana sva dešavanja sa meča u Podgorici između Crne Gore i Rusije, koji je prekinutu 65. minutu igre zbog toga što je igrač gostujuće reprezentacije pogođen tvrdim predmetom sa tribina. Prethodno je, kao što je svima poznato, golman Rusije Igor Akinfejev pogođen bakljom u glavu, zbog čega je odmah prevežen u bolnicu.

Kako pišu inostrani mediji UEFA neće imati milosti, pogotovo jer je posle prvog incidenta upozorila domaćina tog meča da se slična situacija ne sme ponoviti. Kako se to ipak dogodilo, veruje se da bi Crna Gora mogla biti drastično kažnjena, možda čak i izbacivanjem iz kvalifikacija za EP, ali sasvim sigurno oduzimanjem bodova.

Za tačno nedelju dana, 7- aprila, biće izrečena presuda, najviše zbog ovog incidenta.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter