2
Domaći fudbal

Foto: ofkbeograd.co.rs

DODAJE SE ULJE NA VATRU KOD GROBARA: Pomoćni trener Partizana nekada je govorio – OVO!

Objavljeno: 30.03.15 u 14:28

Nekadašnji sportski direktor OFK Beograda Zoran Lončar, a danas pomoćnik Zorana Milinkovića u Partizanu, našao se na udaru Grobara zbog jedne svoje izjave iz 2013. godine. 

Naime, Lončar je kao funkcioner i veliki “Romantičar“, 2013. godine kritikovao odluku Milana Lukača da pređe u redove Partizana.

– Nisam se obradovao kada sam čuo da je Lukač prešao u Partizan, više bih voleo da je ostao kod nas. Uz dužno poštovanje Crvene zvezde i Partizana za mene kao istinskog „Romantičara“ nikako ne bi bila čast da pređem u njihove redove. Ne znam koliko će biti srećan u Partizanu i da li će dobiti pravu šansu – rekao je Lončar, leta 2013. godine za Sportski žurnal.

Grobari su, naravno, uz pomoć novinarske arhive i prednosti interneta u 21. veku, lako došli do ove izjave sadašnjeg pomoćnog trenera Partizana i po svemu sudeći, i ovaj stručni štab crno-belih, radiće pod ogromnim pritiskom.  

Podsetimo, većina Grobara bila je protiv odluke kluba da otpusti Marka Nikolića, odnosno protiv dovođenja Milinkovića koji im je ostao u sećanju još kao trener Vojvodine iz finala Kupa Srbije 2011. godine. 

 

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Zoran Loncar je veliki navijac Partizana .Jos dok je igrao fudbal imao je ogromnu zelju da predje u Partizan ali mu se na zalost ta zelja nije ostvarila,mada je imao kvalitet.Ovakvo pisanje je ocigledno u sluzbi rusenja atmosvere u Partizanu i veoma je neprofesionalno,cak bi se moglo reci i ruzno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter