0
Fudbal

SLUČAJNOST ILI NEŠTO DRUGO: U kakvoj su vezi gađanje Akinfejeva i pristup Crne Gore NATO savezu? (FOTO)

Objavljeno: 29.03.15 u 14:32

Događaj koji je izazvao veliku pažnju svetske sportske javnosti koji se desio pre dva dana u Podgorici dobio je novu dimenziju.

Naime, iste večeri nakon prekida fudbalskog meča između Crne Gore i Rusije, zbog izgreda koje su pravili domaći navijači pojavila su se nagađanja da se radilo o montiranom slučaju kako bi domaćini dokazali svoju netrpeljivost prema gostima i tako dodatno pogurali svoju kandidaturu za članstvo u vojnom savezu zapadne alijanse NATO.

Gotovo neverovatna slika stiže iz trećeg dnevnika Radio televizije Crne Gore na kojoj se prilikom vesti o incidentu i snimka Igora Akinfejeva koji leži nakon što je pogođen bakljom koja je doletela sa tribina u dnu je išao kajron sa izjavom izvesnog političara Borisova koji potvrđuje da je Crna Gora sada spremna za ulazak u NATO.

akinfejev-nato

Na utakmici u Podgorici ruski i srpski navijači su pokazali šta misle o savezu koji je 1999. godine bez dozvole Saveta bezbednosti bomardovao tadašnju SR Jugoslaviju i od tada zavodi red svuda u svetu zapalivši zastavu te organizacije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter