0
Evropske lige

PREOKRET: Pelegrini ostaje na klupi Sitija

Objavljeno: 29.03.15 u 12:41

Dugo se spekulisalo oko imena novog trenera Mančester Sitija pored živog i zdravog Manuela Pelegrinija koji nije uspeo ove sezone da sa svojim timom dođe dalje od osmine finala Lige šampiona, a odbrana titule prvaka Engleske je misaona imenica.

Međutim, danas ostrvski mediji među kojima prednjači Telegraf koji tvrde da će Urugvajac ipak ostati na klupi „građana“ i naredne sezone bez obzira na to da li će tim uspeti da dođe do nekog trofeja ove godine.

Jedina moguća varijanta prema kojoj bi se Siti zahvalio Pelegriniju je da umesto njega na klupu dovede Pepa Gvardiolu koji ima ugovor sa Bajernom i malo je verovatno da će prihvatiti ponudu šampiona Engleske.

Među brojnim kandidatima za novog menadžera navodno je bio i naš Siniša Mihajlović, koji će najverovatnije ostati u Italiji samo je pitanje u kom klubu – Milanu ili Napoliju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter