2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KAKO BI MU STAJAO CRVENO-BELI DRES? Njukasl i Svonsi dobili ozbiljnu konkurenciju za Mitrovića

Objavljeno: 29.03.15 u 13:20

Očima navijača Partizana svakako bi više prijalo da Aleksandra Mitrovića vide u crno-belom dresu Njukasla ili makar belo-crnom Svonsija, ali sve je izvesnije da će reprezentativac Srbije karijeru nastaviti u londonskom Arsenalu.

Na 26 ovosezonskih utakmica Mitrović je postigao 13 pogodaka za Anderleht u domaćem šampionatu, a pored toga dva puta je bio precizan i u Ligi šampiona. Upravo gol protiv Arsenala doneo mu je posebnu pažnju ovog kluba odnosno menadžera Arsena Vengera.

Srpskog centarfora redovno prate skauti Arsenala, a iskusni francuski stručnjak sve je zadovoljniji njihovim izveštajima vezanim za Mitrovića pa je prema pisanju lista San gotovo izvesno da će uskoro na adresu briselskog kluba stići konkretna ponuda za rasnog napadača.

Poznato je da je Mitrovićeva cena između 15 i 20 miliona evra, a taj novac bez problema bi od navedenih klubova mogao da iskešira samo Arsenal.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. „Na 26 ovosezonskih utakmica Mitrović je postigao 13 pogodaka za Arsenal u domaćem šampionatu, a pored toga dva puta je bio precizan i u Ligi šampiona.“
    On već igra u Arsenalu? xD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter