0
Evropske lige

ENFILD JE U TRANSU, ALI I U SUZAMA: Veličanstven oproštaj Stivena Džerarda! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.15 u 17:14

Na Enfildu je priređen nestvakidašnji događaj, možda i ponajbolji fudbaler Liverpula u istoriji Stiven Džerard, oprostio se od tog stadiona i navijača kojima je donosio mnogo radosti tokom karijere.

Punih 17 godina je Stiven Džerard nosio dres Liverpula i sa današnjom utakmicom je tačno 500 puta nosio dres, kako kaže, voljenog kluba još od malih nogu. Sada je tome došao kraj, uskoro se seli u američku MLS ligu gde će nastaviti svoju karijeru, a na ‘Enfildu’ mu je priređen veličanstven oproštaj.

Igrao se meč između Džerardovog i Karagerovog tima, a činili su ih velikani svetskog fudbala koji su igrali sa ovom dvojicom poslednjih kapitena Liverpula. U organizaciji zvanične fondacije FK Liverpul, sve ulaznice su odavno bile rasprodate, prihod je namenjen društvenim programima za mlade i odrasle u gradu.

Krajnji rezultat bio je nerešen 2:2, a kako to obično biva na utakmicama ovakvog tima atraktivnih poteza nije manjkalo. Pevalo se nekadašnjim ljubimcima kao što su Tores i Suarez, Belami, Alonso, Anri i mnogi drugi.

https://www.youtube.com/watch?v=THtIw0OzKA0

https://www.youtube.com/watch?v=hytV9Pod4mM

Džerard – Karager 2:2 (1:2)

(Džerard 37p, 67p – Baloteli 9, Drogba 22)

Džerardov tim: Džons, Džonson, Rise, Teri, Džerard, Alonso, Džerard, Nolan, Babel, Sinkler, Anri Klupa: Dan, Vilijams, Suarez, Tores, Adam, Spiring, Vornok, Tešeira

Karagerov tim: Reina, Flanagan, Karager, Keli, Arbeloa, Leiva, Šelvi, Kjuel, Dauning, Drogba, Baloteli Klupa: Gulaši, Garsija, Nun, Moreno, Kliši, Borini, Belami

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter