1
Fudbal

FOTO: Facebook

‘ATENTATOR’ NA AKINFEJEVA: Izvinjavam se golmanu, Rusiji i mojoj državi zbog bačene baklje

Objavljeno: 29.03.15 u 09:58

Luka Lazarević, navijač Crne Gore koji je u petak bakljom pogodio golmana Rusije Igora Akinfejeva, izvinio se povređenom čuvaru mreže, Rusiji i svom narodu.

– Kada je počela utakmica, neko je bacio baklju, koja je pala pored moje leve noge. Pošto je prskala, savio sam se i da ne bi izgorela mene i okolo prisutne, instiktivno sam je odbacio u pravcu terena. Dok je padala, primećujem da golman ruske reprezentacije pravi korake prema centru i da ga baklja sustiže i pogađa u pravcu vrata i ramena. Bio sam zatečen ovakvom situacijom. Da sam mogao da se spustim na teren, sigurno bih mu prvi pružio pomoć. Kajem se što se sve ovako desilo. Izvinjavam se povređenom momku, njihovom Savezu, kao i našoj reprezentaciji i celoj naciji – rekao je Lazarević.

Podsetimo, na meču između Crne Gore i Rusije, golman „baćuški“ je pogođen bakljom u glavu zbog čega je meč prekinut na 35 minuta. Kasnije, u drugom poluvrmenu, se dogodio još jedan incident i utakmica je završena pre vremena.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter