0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD BJEKOVIĆ: Ne znam šta je sa Tumbom, ispada smešan i šteti Partizanu

Objavljeno: 28.03.15 u 10:27

Nekadašnji dugogodišnji istaknuti funkcioner Partizana, Nenad Bjeković, izjavio je da ne može da razume ponašanje, ali ni ulogu, aktuelnog potpresednika crno-belih, Ljubiše Tumbakovića.

Iako su svojevremeno uspešno sarađivali, Bjeković smatra da Tumbaković trenutno ne radi u interesu kluba, da vuče kontradiktorne poteze i da se ništa ne pita.

– Dugo smo sarađivali i komentarisati njegovo ponašanje je potpuno iluzorno. To jednostavno nije u skladu sa čovekom koga sam poznavao nekada. Šta mu je to udarilo u glavu, pa da se nijednog trenutka ne ponaša u skladu sa ulogom koja mu je poverena – ne znam – kazao je Bjeković za Sport i nastavio:

– Ne mogu da shvatim da obavlja posao vezan za struku, a da se ništa ne pita i sve radi kontrirajući Upravi. Ne znam… Nekada je držao do sebe, a sada prelazi preko nekih stvari i ispada smešan – zatečen je Bjeković ponašanjem potpresednika.

– Što je najgore od svega, sve što radi apsolutno nije u interesu Partizana i onda ljudi ne mogu ozbiljno da ga shvate. Prvo je posegao za smenom Marka Nikolića bez ikakvog razloga. Čovek je imao rezultate, šest bodova više i napravo je time medveđu uslugu i treneru i klubu, a i ekipi. Pustio je „duha iz boce“, da bi posle samo dva meseca kao štitio Nikolića, kada je bilo osnova za smenu, a onda se posle 24 sata pojavio na slikanju sa Milinkovićem, koga odjednom podržava, iako svi znaju da je bio i protiv tog izbora Uprave – istakao je Bjeković.

– Treba postaviti pitanje i tim ljudima u klubu, zašto su to dozvolili, čime je to Tumbaković njih zadužio kada se ponaša toliko neodgovorno i šteti klubu. Nadam se da će čelnici i sami uvideti ovo na šta ukazujem i rešiti taj problem, za bolje Partizana – podvukao je je Nenad Bjeković.

Više o potezima Tumbakovića pročitajte ovde.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter