2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NE POŠTUJE ODLUKU FSS: Mijailović je završena priča

Objavljeno: 27.03.15 u 12:44

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je u petak da Nikola Mijailović više nije igrač crveno-belih i da je to konačna odluka.

– Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda je već doneo konačnu odluku da Nikola Mijailović nije više član našeg kluba i tu se neće ništa menjati. Crvena zvezda neće više davati izjave na ovu temu s obzirom da je ona za nas završena, rekao je Mijailović za sajt kluba.

Crvena zvezda je ranije ove godine prvo suspendovala, a potom i raskinula ugovor sa nekadašnjim kapitenom zbog kršenja klupske discipline.

Mijailović je kasnije tužio klub, a prema pisanju Sporta, dobio je spor protiv kluba iz Ljutice Bogdana.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je, naime, odbila da prizna odluku Zvezde o raskidu ugovora sa obrazloženjem da „nema utemeljenje u propisima fudbalske organizacije“, pa Mijailović ima pravo da se uključi u treninge kluba.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. terzic je u pravu , zvezda odavno NE postuje odluke i kazne FSS !!! to je najbolje pokazano na primeru samoga zvezdana terzica . izrecene kazne : zabrane vrsenja bilo koje funkcije u fudbalu od 6 meseci . dok u to isto vrema terzic upravlja srpskim fudbalom od opstiskih, reonskim, pokrajinskim savezima pa i samim FSS kao funkcioner TRULE-PREZADUZENE zvezde . do danas zvezdu i terzic nisu iz FSS smeli da prozvu i nahnadno drasticno kazne ( zbog drskosti-prkosenju , dozivotna diskvalifikacija a zvezdu novcano i oduzimanju bodova za tih 6 meseci koje terzic i zvezda nisu ispostovali … a bodove su na poklon dobili ). sve je jasno kao dan , da je zvezda u poslednje 3 godine od strane vucica-vlasti stavljena : MIMO SVAKOG ZAKONA NA TERENU I VAN NJEGA !!! GROBARI , prvenstvo je NEREGULARNO ( nikolic i partizan su svoju kaznu i ako nije posteno doneta, odradili …) . partizanova stara-nova uprava u Srbiji prava svoja NE moze i nece da ostvari …ALI… ONI nece svoja prava ni od FIFE i UEFE da trazi i pored puno argumenata i materijala ( od namestanja utakmica , finansiranja , DUGOVA-DUGOVANJA , zasticeni pred poreskim i svim drugim organima… do ovog poslednjeg momenta : NE postovanja kazni i odluka FSS …) o NE REGULARNOSTI JSL. ONI nece da traze zastitu od UEFE i FIFE jer su sve to ljudi koji su u dilu sa svojim interesimu sa ljudima u zvezdi i oko zvezde … su u upravi partizana . GROBARI , kao najorganizovanija , najbolji , najobrazovaniji navijaci … sto ste kroz sve do sada odradjene akcije pokazali … zadnji je mome da i u fudbalu sve u svoje ruke uzmete … i da kao navijaci trazite zastitu partizana i regularnost JSL . od ovih nasilnih , drskih,… ponasanja, samo kod FIFE i UEFE zastitu mozete ostvariti , kad uprava partizana to nece . pozdrav za GROBARE u podrsci koju su kosarkasima dali … da to isto i u fudbalu uradite …!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. šta ovaj punoglavac mafijaški hoće jel za njega nema zakona ponaša se kao šerif.šta taj FSS radi umesto odmah da ih kazne izbacivanjem iz lige ili bilo šta oni šute.jel čekaju uefinu reakciju i fifinu da onda sve kazne

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter