2
Fudbal

U PODGORICI VRELO KAO U JULU: Grobari i Delije će navijati za Ruse

Objavljeno: 27.03.15 u 14:41

Danas je na proghramu čak devet kvalifikacionih utakmica za Euro 2016, a među njima je i ona koja će za ovdašnje navijače verovatno biti najzanimljivija pošto selekciji Crne Gore od 20.45 u Podgorici gostuje selekcija Rusije.

Prethodnih dana su postojale najave da će deo stanovništva svoju podršku dati gostima sa Istoka, a ono što je sada već izvesno je da će među Rusima biti i određeni deo navijača iz Republike Srpske.

Kako prenose pojedini crnogorski mediji navijačka grupa koja nosi ime „Pravoslavna armija“ krenula je prethodne večeri ka Podgorici (njih 20-ak) kako bi večeras bodrila selekciju Rusije.

Poznato je da postoji tesna saradnja između pojedinih navijačkih grupa iz Srbije i Rusije pa ne bi bilo iznenađenje da se među „baćuškama“ večeras nađu i Delije i Grobari iz Crne Gore.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Srbi su nauceni da budu sluge,vekovima su bili sluge turcima,nemcima danas amerikancima i rusima i to sve na stetu sopstvenog naroda ili narodima koji su im bliski.U svetom pismu pise „ljubi bliznjega svoga“,ja neznam ko je njima blizi od crnogoraca.Mozda bi pre navijali za Aljasku gde ima ruskih pravoslavnih hramova nego li da podrze komsije,e jadnici.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter