0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PONOVO KOD KUĆE: Vilson Caković u Zvezdi (FOTO)

Objavljeno: 27.03.15 u 13:38

Nekadašnji omladinac Crvene zvezde Vilson Caković u žižu javnosti je došao nakon incidenta koji se desio u Albaniji gde je na na utakmici svog tima APolonije istrgao iz ruku huligana zastavu Albanije na kojoj su bili ucrtani Kosovo i Metohija i deo Grčke.

U međuvremenu se pojavila informacija da će srpski golman biti suspendovan od strane svog kluba iako nije uradio ništa pogrešno, ali podršku je dobio od svog nekadašanjeg tima Crvene zvezde koji je danas posetio.

Cakovića je ugostio član uprave Slaviša Kokeza, a na pomoćnom terenu sreo se sa svojim nekadašnjim trenerom Maksimovićem kao i sadašnjim šefom stručnog štaba Nenadom Lalatovićem i prvotimcima crveno-belih koji nemaju reprezentativne obaveze.

Svojevremeno je u Crvenoj zvezdi procenjeno da Caković nije kvalitet za prvi tim, ali nakon svega što se izdešavalo u Albaniji možda bi u Ljutice Bogdana mogli da razmisle da ga u bliskoj budućnosti vrate u Beograd.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter