0
Evropske lige

PEH: Mesi povredio desnu nogu

Objavljeno: 27.03.15 u 08:42

Fudbalski savez Argentine potvrdio je da je Lionel Mesi propustio trening sa svojom reprezentacijom u utorak uveče.

Kako se saznalo, zvezda Barselone žali se na povredu noge koju je zaradio tokom prošle sedmice igrajući veliki derbi sa Real Madridom. Ipak, medicinski tim FSA kaže da će Mesi biti spreman za kvaifikacione mečeve sa Salvadorom i Ekvadorom.

Ipak, Fudbalski savez Argetine ostavlja mogućnost da Mesi ne bude u timu zbog svoje fizičke spreme poručujući da Mesi nije odradio trening sa nacionalnim timom pred meč u SAD sa ekipom Salvadora.

– Lionel Mesi nije bio među grupom igrača koji su danas trenirali – poručio je Fudbaslki savez Argentine putem svog Tviter profila.

– On je ostao u hotelu i radio je po posebnom režimu odvojeno od saigrača, samo u teratani – poručili su iz FSA.

Navijači Barse nadaju se da povreda nije ozbiljnije prirode pošto katalonski gigant ulazi u finiš sezone sa pol pozicije u Primeri i kao ekipa koje očekuju završni okršaji u Ligi šampiona.

Mesi igra na fantastičnom nivou u 2015. godini, pomogao je Barsi da stigne do četvrtfinala i da prestigne Real na prvom mestu Primere u kojoj sada njegov tima ima četiri boda viška od „Kraljevskog kluba“ usput izborivši plasman i u finale Kupa Kralja.

 hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter