20
Fudbal

NOVI PREKID U PODGORICI: Opšta tuča među igračima, letele baklje na srpsko-rusku tribinu! (FOTO)

Objavljeno: 27.03.15 u 23:15

Posle prekida u 20. sekundi meča zbog baklje koja je pogodila Igora Akinfejeva, utakmica je nastavljena, a onda je sredinom drugog poluvremena utakmica ponovo prekinuta usled tuče među igračima.

Do gužve je došlo nakon promašenog penala Širokova, usledila je tuča igrača, nakon čega su ruski reprezentativci napustili teren i otišli u svlačionicu. Posle prvog prekida Mišel Platini direktno je naredio da usled najmanjeg sledećeg incidenta se utakmica prekine, što je i bio slučaj. Fudbaler Rusije Kombarov pogođen je trvrdim predmetom sa tribina, predao ga je sudija, nakon čega je ovaj odsvirao definitivan kraj.

Na tribinama je takođe bilo veoma žustro, na transtparent ‘pravoslavna armija’ na južnoj tribini stadiona ‘Pod Goricom’, Crnogorci su odgovorili povicima ‘cigani,cigani’, a zatim je jedna baklja doletela na deo stadiona gde se nalaze Srbi i Rusi.

 

Posle novog prekida veći deo navijača je napustilo stadion, što verovatno ukazuje na to da se utakmica neće nastaviti. U toku prekida rezultat je bio 0:0.

hotsport.rs       

0
0

20 Komentara

  1. ćuli su se povici „cigani, cigani“ koji nijesu bili namijenjeni Rusima, nego ciganima. E zašto su cigani došli da navijaju za Ruse i idu li cigani da navijaju kad igra Rusija-Švedska ili samo kod nas dolaze i što smo mi ciganima krivi

    0
    0
    Odgovori
  2. Drvar moram tI ovako reci. J*bo te zapad. Sta se ti uporadjas s njima. Pa ovde na zapadu sve najgore pocinje I dolazi tu da truje ljude psihicki a i fizicki. Srbi vise nemaju nista svoje nego samo gledaju kako radi zapad. Pa Halo ljudi taj zapad vam je unistio sve I ne da srbiji da se ravije I nikad joj nece dati. Njihov cilj je da nas totalno uniste a mi polako kao židovi u drugom svetskom samo polako setamo prema svom krajU.

    0
    0
    Odgovori
  3. ovo je bruka za balkan i neznam dokle vise vako to je sramota ma mi necemo jos dostici nivo kulture za zapadom jos za 100 godina na citavom balkanu treba zabraniti svim reprezentacijama da se takmice i klubivima u evropi kao sto je bilo enkleskim klubovima pa vidite danas kakvi su navijaci a kakvi su bili prije to treba i kod nas tako da urade dok got ne urade zabranu bice ovako ili da se zabrani ulazak na stadion starijim od 12 godina samo zene i djeca pa da vidimo onda hoceli biti nereda.

    0
    0
    Odgovori
  4. Za dva sata na motoru ja obidjem Crnu Goru. Odani ste svome Milu samo za pare, kad vas neko dira vi zovete Amere, vi ste stoka, ruglo Beograda i Balkana. Vise vas je u BG nego u CG, a pljujete Srbiju

    0
    0
    Odgovori
    • Pomesao si malo loncice prijatelju, ti sto dolaze u Beograd iz Crne Gore se mahom izjasnjavaju kao Srbi iz Crne Gore, sto svi oni i jesu, a ne kao milogorci-crnogorci.. A ovi drugi su najveci problem. U Crnoj Gori je i dalje 30% Srba i to nikada ne treba zaboraviti, i milogorce i Srbe iz Crne Gore stavljati u isti kos, sto neki konstantno rade. A valjda ce se i ovih drugih 35% pravoslavnih „crnogoraca“ opametiti uskoro i shvatiti da je to samo jedna regija a da su i oni Srbi bili i ostali.

      0
      0
      Odgovori
  5. Ne dopustajte medijima da vas zavaravaju ovakvim glupostima, vec decenijama se na nasim prostorima navijaci koriste u ovakve svrhe, Srbi , Crnogorci, Hrvati….. Od mnogobrojnih Crnogoraca koje sam upoznao tokom svoje sesto mesecne posete Crnoj Gori prosle godine niko nije imao bilo kakav negativan komentar na moje Srbsko poreklo, tek po neko je ali kroz smeh i salu mozda nesto dobacio, i sve je proslo u najboljem redu, da ne spominjem brojne Crnogorce koje sam licno upoznao i koji se i dalje sa ponosom deklarisu kao Srbi….
    Isto tako sam kao serviser za slot masine i elektronske rulete pre tri godine bio nedelju dana u Albaniji, nije mi bilo svejedno moram priznati, ali tek kada sam upoznao neke Albance i popricao sa njima srusio sam sve predrasude i fragmente mrznje koje sam nekada gajio prema tim ljudima, takodje na putu u Bosni kroz koju sam putovao motorom a na sebi imao prsluk svog kluba na kome jasno pise SRBIJA i NOVI SAD takodje nisam imao nikakvih problema kada sam lokalne mestane u jednom gotovo etnicki muslimanskom selu zamolio za pomoc…. Stoga ljudi, batalite tu netrpeljivost koju gajite jedni prema drugima, svi smo mi ljudi, svi se borimo da prezivimo i svi imamo slicne muke i probleme, a od nasih svadja, mrznje i netrpeljivosti korist imaju samo mediji, korumpirane vlasti i prozapadni osvajaci koji su nam i usadili tu mrznju a mi je krajnje suludo i oberucke prihvatili….

    0
    0
    Odgovori
    • Anonymous sta lupas konju jedan!?Ajde onda da isteramo ove iz dalmacije i sa kosova,Kojih sve debila ima ne mogu da verujem

      0
      0
      Odgovori
  6. Jeli bre vi sto se nayivate Srpska Braca sta je bio vas cilj da dodjete iy Beograda da napravite svinjariju u Podgorici i potom da se dicite.Sta ste vi neke glavne face jeli.Bravo svaka vam cast.Hajde probajto to u Svedskoj ili Holandiji pa bi vas strpali u betonjerku i istukli tako da ne ynate gde bi vam bila glava a gde dupe sljamovi jedni.Ja sam Srbin ali takvi kao vi ne zasluzulu da se zovu Srbima.

    0
    0
    Odgovori
  7. Sta se radujeta vi tome.Kao da vam je bio cilj da se prekine utakmica.Vas jedini i cilj je bio da napravite incident.Tako ne rade pravi navijaci vec huligani kao vi Radujte se sto ste prekinuli mec.Sta je trebalo da mi radimo kada se u Beogradu desio incident,da aplaudiramo jeli.Sta pominjete ostale nacije i narode sto yive u CG.Pa i neki od vas huligana yivi u CG i nije uopste ljudski da se tako prica i ponasa.Yamislite da je neko iy CG dosao a igraju Srbija Rusija i da napravi to sto ste vi napravili sinoc,pa vi nebiste toga ili te ljude pustili bey batina isa stadiona.Neka vam je na cast a pravim navijacima i svima koji vole repreyentaciju Crne Gore sve najbolje i da se ne doyvoli ovakvima da ulaye na stadion i prave sta hoce .

    0
    0
    Odgovori
  8. Tako za Srbe iz Crne Gore ne mas pravo da govoris oni ovo nisu uradili i oni su svi do jednog bili uz Rusiju a ovi sto su pravile nereda pa zna se bre kosu 80% navijaca za Crnu Goru su muslimani i o tome nema sta vise da se prica.

    0
    0
    Odgovori
  9. Ahahahhahahahahahha sto pomislili ovi crnogorci(namerno malo slovo) da su neki kurac
    a u realnosti su saka jada,manji od makovog zrna ako imate problem slobodno dodjite na Marakanu ili Jna armija vas ceka 😀

    0
    0
    Odgovori
  10. @Lazarevic Zvezdan
    Ма браво мајсторе, само је важно да си ти написао дупло В.

    0
    0
    Odgovori
  11. Idemo Portugal…busi one kante…neka im ovo nase nocas bude vrh kvalifikacija i uzivanja…a u nedjelju…plakanje..kao i obicno…Pozz iz Crne Gore uz pjesmu “ sta sam Boze zgresio“ ahahah

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter