0
Domaći fudbal

NELE KARAJLIĆ: Mi smo kolateralna šteta, ali imam rešenje za spas Partizana!

Objavljeno: 27.03.15 u 19:55

Nele Karajlić, član upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan, govorio je o dešavanjima poslednjih dana u tom kolektivu i najavio bolje dane svim ljubiteljima crno-belih boja.

Rukovodstvo Partizana sa početka sezone i aktuelno su nebo i zemlja, sve je izmenjeno. U decembru je na čelo fudbalskog kluba došlo potpuno nova struktura, koja je pre samo dva dana smenima trenera prvog tima Marka Nikolića. Na njegovo mesto je došao Zoran Milinković, dosadašnji trener Voždovca, a jedine glasove protiv tog izbora dali su Dragan Bjelogrlić i Nele Karajlić.

Prvi je zapretio odlaskom iz kluba zbog nezadovoljstva odlukama Upravnog odbora, dok je drugi umetnik najavio promene i rešenje za spas fudbalskog kluba Partizan.

– Nikolić je, kao i mi, sadašnja uprava Partizana, kolateralna šteta, ali ne samo prethodnog rukovodstva, nego onog što se dešavalo u poslednjih 30 godina. Imam ideju kako bi se izvršilo prestrukturiranje i pokušaću da istrajem u tim namerama, jer smatram da su ispravne. To je to što mogu da kažem u ovom trenutku, a mnogo više ću reći za nekoliko dana – izjavio je Karajlić, a prenosi ‘Glas Srpske’.

On je istakao kako više nije mogao da sa strane gleda i trpi dešavanja u klubu, pa je odlučio da prihvati jedan od mnogobrojnih proziva i prihvati se posla.

– Jasno je da stvari ne funkcionišu na najbolji način, pa sam prihvatio poziv. Mislim da tako bar nešto mogu da pomognem jer je postalo iritantno da sedim na tribinama i bespomoćno se nerviram – rekao je član UO FK Partizan.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter