12
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PROMOCIJA MILINKOVIĆA: Grobari su najbolji na svetu, nikada nisam rekao ružnu reč o Partizanu! (FOTO)

Objavljeno: 26.03.15 u 13:53

Na stadionu u Humskoj promovisan je novi trener Partizana Zoran Milinković. U svom prvom obraćanju kao zvaničan novi trener crno-belih Milinković je govorio u superlativima o svom novom klubu i njegovim navijačima.

Novi trener Partizana Zoran Milinković je u uvodnom obraćanju ponovio ono što je rekao i juče, da uz kvalitetan rad Partizan može do dobrih rezultata.

– Svestan sam veličine Partizana, ciljeva, obaveza. Verujem u snagu kluba, kvalitet igrača. Verujem u uspeh, ušao sam u bitku i želim da pobedim. Uz naporan rad, veliku disciplinu i respekt prema rivalima očekujem da ostvarimo cilj. O svemu razmišljam pozitivno, znam i kako je pobeđivati i kako je gubiti u fudbalu. Siguran sam da Partizan ima najbolji tim, najbolje navijače na svetu. To je velika snaga. Imamo malo vremena, napravićemo dijagnostiku i idemo korak po korak – rekao je na početku Zoran Milinković.

Posebno zanimljivo je bilo šta je rekao o navijačima i sada već čuvenom finalu Kupa Srbije iz 2011. kada je protiv Partizana, kao trener Vojvodine, povukao ekipu sa terena u 86. minutu meča.

– Svestan sam da je uloga trenera veoma važna, ali bih u fokus stavio igrače i tim. Cenim mišljenje svakog navijača, ako budemo imali rezultate, naravno da očekujem podršku. Te kobne večeri, jedne od najlošijih za srpski fudbal, nijednu lošu reč nisam rekao protiv Partizana, nikoga nisam uvredio a stoički sam izdržao mnogo udaraca tada. Ovo što se prethodnih dana pojavljivalo nije korektno. Svestan sam da dobra vest ne prodaje novinu – rekao je novi trener Partizana.

On se u Humsku vraća posle 25 godina, pošto je i kao igrač bio član crno-bele porodice.

– Najlepše uspomene nosim sa ovog stadiona. Osvojio sam omladinsku titulu prvaka Jugoslavije u generaciji sa Milaničem i Đorđevićem. Veličanstven je osećaj vratiti se ovde. Mnogo puta sam skupljao lopte na jugu, sin jedinac navija za Partizan. Sve aferaške etikete su besmislene, jer svi koji me poznaju, znaju i šta je u mom srcu – objasnio je Milinković.

hotsport.rs       

0
0

12 Komentara

  1. Marko Nikolić je vratio titulu zvezdi, posle nekoliko godina. Ubedjen sam da bi je prokockao i ove godine. Tatin sin, demagog i osvedočeni Radovac. Čovek koji nema dodirnu tačku sa Partizanom. Na osnovu čega je on doveden??? Vojvodina koja je imala najjaču ekipu tad, bila je treća, a sve što je poželeo, doveo je u Partizan…. I celo proleće, pričao o teoriji zavere. Odlazi, i nikad više… Kizo Grobarčino, sve najbolje

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako vas nije sramota oterali ste Nikolica a doveli Kizu pa dokle vise Nikolic nije kiksnuo 3 puta u prolecni deo nego samo jednom setite se ko je vodio ekipu u prva dva kola Varga tada Nikolic nije mogao nista a plus su nam oduzeli dva boda protiv nislija kada smo dali gol a oni nam ponistili i td Novi Pazar

    0
    0
    Odgovori
  3. Braco GROBARI, ovaj je ocigledni bot politicko mafijaske ekipe koja je preuzela klub. BOJKOT< BUNT< BORBA!!!!
    I da znate, jako je opasna situacija po klub. Ako ga sada ne sacuvamo ostajemo i bez stadiona, i bez titula, i bez Zemunela, i bez buducnosti… A pre svega, bez svog GROBARSKOG DUHA, onog duha bunta, panka, i slobode.
    Daj Boze da u svemu gresim…

    0
    0
    Odgovori
  4. Drugari,ne treba nam negativna energija.Masa njih zeli da sedi na klupi PARTIZANA. Covek je dobio sansu, ili ce je iskoristiti ili ne. Jutro je pametnije od veceri.Sto se mene tice STANOJEVIC JE ZAKON…!!! Ali dajmo sansu coveku,ispostujmo ga,mozda se iznenadimo koliko ce on da ispostuje nas…!!! SRECNO …

    0
    0
    Odgovori
  5. grobari mi smo navijaci i volimo nas klub. treba podrzati ovok trenera bez obzira na sve. svako zasluzuje sansu pa i milinkovic. care pobedi u derbiju i kupio si nas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter