0
Fudbal

FOTO : SCreenshot

PROCURELO: Poznato je startnih jedanaest Portugalaca za meč sa Srbijom!

Objavljeno: 26.03.15 u 13:38

Iako je selektor Portugala Fernando Santoš zatvorio poslednji trening svoje reprezentacije za javnost, portugalski novinari su uspeli da dođu do informacije kojih 11 igrala će izaći na megdan srpskim fudbalerima.

Santoš neće moći da na ovom meču sa klupe predvodi reprezentaciju Portugala, pošto će odrađivati suspenziju zarađenu još na Mundijalu u Brazilu kada je bio selektor Grčke. Ipak, taktiku za meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Srbije priprema veoma temeljno, pa je zatvarao treninge za javnost pred ovaj duel koji se igra u nedelju.

– Postoji vreme kada je moguće doći i pogledati trening, ali takođe postoji i kada ne može zbog taktičkih razloga objasnio je predsednik FS Portugala Fernando Gomes.

Ipak, kolege iz Portugala su došli do pravih informacija. Portugalci će igrati u formaciji 4-3-1-2, a ono što je posebno zanimljivo je da će Koentrao igrati u vezi, dok će iza njega na levom boku biti Eliseu. Santos će na teren poslati sledećih jedanaest: Rui Patrisio – Bosingva, Pepe, Karvaljo, Eliseu – Žoao Mutinjo, Tijago, Koentrao – Nani – Dani, Ronaldo.

Reklo bi se da je to najjači tim koji Portugal trenutno ima, a zanimljivo Koentrao će igrati po levoj strani u veznom redu, umesto u odbrani, kao što to inače čini u Real Madridu. Pepe, koji je bio pod znakom pitanja zbog povrede, trebao bi da bude spreman za meč u nedelju od 20:45h.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter