0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

PAO DOGOVOR: Najstandardniji štoper produžio ugovor sa Zvezdom

Objavljeno: 26.03.15 u 11:07

Iskusni crnogorski štoper, Savo Pavićević neće na kraju sezone napustiti Crvenu zvezdu.

Naime, ovaj 34-godišnji fudbaler prihvatio je ponudu uprave i potpisao je novi, dvogodišnji ugovor sa ekipom sa stadiona „Rajko Mitić„.

Na taj način samo su se obistiline reči čelnika crveno-belih koji su još pred odlazak na zimsku pauzu javno govorili o tome da je jedan od ciljeva kluba da produži ugovor sa Pavićevićem koji je ocenjen kao „zdrav karakter potreban klubu kao primer mlađim igračima“.

Pavićević je na stadion „Rajko Mitić“ stigao na polovini prethodne sezone, u trenutku kad je Crvena zvezda užurbano tragala za prinudnim rešenjem na poziciji centralnog beka.

Tada je potpisao ugovor do 1. jula 2015. godine, ali se, za to vreme, etablirao kao jedan od najpouzdanijih i najstandardnijih igrača u zadnjoj liniji u rotaciji trenera Nenada Lalatovića.

Jesenas je bio u startnih 11 na svih 15 prvenstvenih utakmica. Tokom karijere, Pavićević je igrao i za Hajduk, Vojvodinu, Kotbus, Kavalu, Makabi, Omoniju, Apoel, Famagustu pre nego što je stigao u Zvezdu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter