7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REAKCIJE: Vujošević šokiran, ko je jedino glasao za ostanak Nikolića?

Objavljeno: 25.03.15 u 14:01

Kao što se i moglo očekivati, reakcije nakon smene trenera Marka Nikolića podeljene su u crno-beloj javnosti. 

Uprava Partizana danas je i zvanično otpustila Marka Nikolića, a na njegovo mesto postavila Zorana Milinkovića. 

Pojedini članovi uprave protivili su se ovakvoj odluci, a svoj komentar dao je i prvi čovek Sportskog društva Partizan, Duško Vujošević, koji je šokiran i razočaran odlaskom Marka Nikolića sa klupe crno-belih.

– Ovi ljudi koji vode fudbalski klub imaju pravo da donesu takvu odluku, ali i odgovornsot za njene posledice. Nisam za to da ozbiljan klub menja trenera tokom takmičenja. Verovatno je i čoveku (Marku Nikoliću) bilo jako teško da radi ako je imao opstrukcije u klubu, a očigledno jeste – kratko, ali efektno je prokomentarisao trofejni trener košarkaške sekcije crno-belih. 

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura potvrdio je da su pojedinci bili protiv Nikolićevog odlaska.

– Odluka je doneta jednoglasno 12:0 za novog trenera. Sa Markom Nikolićem smo se rastali nakon što mu je izglasano nepoverenje, sa deset glasova za i dva protiv. Za smenu nisu bili Dragan Bjelogrlić i Nele Karajlić – potvrdio je Vazura. 

Komentari na društvenim mrežama, navijačkim forumima pokazuju nepoverenje ka upravi i ovoj odluci, što potvrđuje i anketa na našem sajtu, u kojoj možete i vi da glasate.

hotsport.rs

0
0

7 Komentara

  1. Oteras trenera koji je prvi na tabeli i zaradio ti 5 miliona za godinu dana a dovedes trenera predposlednje ekipe na tabeli to moze da smisli samo uprava Partizana na celu sa Vucicem!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter