4
Domaći fudbal

ODLAZAK NIKOLIĆA DONOSI RAZDOR: Rasipa se uprava Partizana!?

Objavljeno: 25.03.15 u 13:14

Marko Nikolić više nije trener Partizana, odlučeno je na današnjem sastanku uprave kluba. 

Ipak, prema informacijama iz Humske, pojedini članovi uprave bili su protiv ove odluke, a među njima je i Dragan Bjelogrlić.

– Bio sam protiv smene Nikolića, već drugi put se moji stavovi ne poklapaju sa većinom i iz principijelnih razloga razmišljam o daljem delovanju u klubu – rekao je novinarima poznati glumac i reditelj, koji je među prvima napustio stadion.

Pored njega, iz izvora bliskog klubu, spekuliše se da je protiv ove odluke i Ljubiša Tumbaković, iako je u decembru uz Dragana Ćirića bio zagovornik za odlazak Marka Nikolića. 

Tumbaković, koji se u međuvremenu vratio iz inostranstva, poručio je da će otići iz kluba ako Nikolić bude smenjen, tako da se očekuje njegov odgovor nakon ovakvog epiloga. 

Glavni kandidati za novog trenera crno-belih su Zoran Milinković i Ljubinko Drulović, mada se i dalje pominje ime Miroslava Đukića.

Koji je Vaš izbor?

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Tumbakovic je jedan licemer koji ne zaslužuje da bude u Upravi Partizana, to je pokazao više puta, čovek bez ponosa i obraza.

    Marko Nikolić ne zaslužuje da bude više trener Partizana, a njegovom smenom će Partizan dobiti.

    Pustimo i podržimo Milinkovića i novu Upravu da osvoje titulu, ako je ne osvoje lako ćemo ih smeniti.

    Sada se braćo navijači Partizana ujedinimo da osvojimo titulu i onda analiza i preduzimanje mera prema svim članovima Uprave i skupštine.

    Nakon toga, ako ne osvojimo titulu sledi velika čistka u Partizanu!

    0
    0
    Odgovori
  2. On da je bio trener kojim se predstavlja i kako ge neki navijaci vide, on bi prosle godine ‘LADNO UZEO TITULU?
    Pobedio bi Napredek koji se u tom trenutku borio za opstanak, u derbiju bi ponizio RASPALU zvezdu, osvojio bi titulu i USAO U ISTORIJU PARTIZANA sa VISE TITULA OD zvezde. Nista od toga nije uradio i pokazao je da je ispodprosecni trener koji ne zna da se nosi sa velikim izazovima i to je opet u ovom prvenstvu POTVRDIO gubljenjem toliko bodova u samo par utakmica.
    A kakav je covek, tj p…a, pokazao je i sad kad je smenjen, otisao je bez i jedne jedine reci UPUCENE UPRAVI KOJA mu je osakatila tim!!! iDI STO DALJE OD PARTIZANA I NE VRACAJ SE NIKAD VISE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter