0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD LALATOVIĆ: Marka Nikolića cenim kao trenera i čoveka, a da li treba da ostane…

Objavljeno: 25.03.15 u 09:22

Prava saga vodila se prethodna dva dana u taboru Partizana čiji su čelnici bili na korak od smene aktuelnog trenera Marka Nikolića, ali, barem za sada, šef struke crno-belih preživljava i „drugu sigurnu smenu“.

Kao što je poznato, kada je nova uprava preuzela tim iz Humske, Nikolić se i tada nalazio na rubu odlaska. Novi trener je već bio viđen, a onda se odluka čelnika „Parnog valjka“ iznenada promenila i ceo taj posao je pao u vodu.

Poput situacije od jesenas, Zoran Milinković je već, praktično, bio i imenovan novim šefom struke. A onda se u poslednji tren od te odluke odustalo.

Razlog za drugu neuspelu smenu Nikolića bio je serijal loših rezultata koji je večitom rivalu dozvolio da se približe na samo dva boda. Trener crveno-belih Nenad Lalatović ne poriče da pažljivo prati dešavanja u komšijskom klub.

Lalatović ističe da veoma poštuje sadašnjeg šefa struke crno-belih.

–  NJihova stvar. Marka Nikolića cenim kao čoveka i trenera, ne pada mi na pamet da ulazim u procene da li bi trebalo da nastavi posao ili ne. Gledam prema Novom Pazaru, želim da nam se reprezentativci vrate u dobrom stanju i zdravi. Zaokružićemo paklen raspored, začinjen sa pet gostovanja u sedam kola – kazao je Lalatović.

On je uveren da Crvena zvezda zbog aktuelne situacije ipak nema psihološku prednost nad Partizanom.

– Ne bih rekao da imamo prednost, niti da u procentima definišem kolike su nam šanse za titulu. Partizan ima šest seniorskih reprezentativaca, plus mladog Živkovića i Babovića koji je na svojoj poziciji među dva najbolja igrača u ligi. Verujem u moj tim, želim da budemo fokusirani samo na utakmicu sa Novim Pazarom – kazao je Lalatović, prenosi Sportski žurnal.

U taboru crveno-belih kažu da se maksimalno okreću meču s Novim Pazarom. Više o tome pročitajte ovde.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter