3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UPRAVA PARTIZANA: Nikolić imao podršku, ali ne i rezultate

Objavljeno: 24.03.15 u 09:26

Fudbaleri Partizana za samo pet prolećnih kola u Jelen Superligi Srbije uspeli su da šest bodova suficita u odnosu na prvog pratioca Crvenu zvezdu istope i pretvore u „mršavih“ plus jedan.

Kao epilog čitave priče ceh će najverovatnije glavom plaiti trener crno-belih, Marko Nikolić. Potpresednik „Parnog valjka“ Milorad Vučelić odgovornost vidi u – radu struke.

– Jasno je da odgovornost struke postoji. Nikolić je od našeg dolaska u klub imao podršku i puno poverenje, ali njih moraju da isprate rezultati – rekao je Vučelić, pišu Novosti.

Prema dostupnim iformacijama, u utorak bi Milinković mogao da se raziđe s Voždovcem, te u sredu bude zvanično predstavljen kao novi trener Partizana. U tom slučaju novi trener bi debi upisao u susretu s kragujevačkim Radničkim 4. aprila u Humskoj.

Partizan je posle dva uzastopna nerešena rezultata na početku drugog dela sezone JSL savladao Donji Srem i Rad, bio ubedljiv i u prvom meču polufinala Kupa, ali je novi remi protiv Čukaričkog bilo kap koja je prelila čašu poverenja uprave.

– Imaćemo u utorak sastanak Sekretarijata, analiziraćemo učinak ekipe u prvih pet kola. Čukarički je nesporno dobar tim, ali stoji i to da smo mi drugo poluvreme odigrali jako loše. To je uz činjenicu da je prednost svedena sa šest na samo dva boda zabrinjavajuće – rekao je Vučelić.

Dobra stvar za crno-bele jeste da ih očekuje pauza u šampionatu zbog reprezentativnih obaveza.

– Zaista ni najmanje ne sumnjam u kvalitet ekipe. Uveren sam da imamo najbolji tim u ligi i nadam se da ćemo uspeti da se izdignemo iz situacije koja nije nimalo prijatna – podvukao je Vučelić.

Zanimljivo, nova uprava nije konsultovala potpresednika kluba Ljubišu Tumbakovića oko smene Nikolića. Uprava kluba je izgubila poverenje u Nikolića. Više o tome pročitajte ovde.

Hotsport

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter