5
Domaći fudbal

PROVOKACIJE VEĆ POČELE: Rajković ‘pecnuo’ Partizan, Kojić odgovorio

Objavljeno: 24.03.15 u 11:05

Zbog rezultata u prolećnom delu Jelen Superlige Srbije „večiti derbi“ će imati i ove sezone dodatnu težinu. Iako je do istog ostalo više od mesec dana, peckanja sa dve strane Topčiderskog brda su već počela.

Bodovna razlika na tabeli od dva poena jasno ukazuju da bi okršaj Crvene zvezde i Partizana ove sezone mogao direktno da odluči pitanje novog šampiona Srbije.

Svesni toga su i u Humskoj i u Ljutice Bogdana. Međutim, pre derbija i jedni i drugi imaće da odrade jedan meč. Partizan će gostovati OFK Beogradu, a tim povodom s stadiona „Rajko Mitć“ kažu da bi crno-beli mogli baš tu ponovo da kiksnu.

– OFK Beograd ima mlad i kvalitetan tim koji svakome može da poremeti planove. Eto šanse za poraz Partizana ili bar remi – rekao je kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković.

Nije dugo prošlo, a odgovor je stigao s crno-bele strane Topčidera.

– Ne mogu da verujem da neko već sada zna da bismo mogli da kiksnemo i protiv OFK Beograda?! Te priče dolaze iz komšiluka, a svi znamo kakvu oni vezu imaju sa timom sa Karaburme – istakao je Nemanja Kojić.

Rajković je uveren da će crveno-beli slaviti u derbiju, jer, kako je naveo „Zvezda je kvalitetniji tim, ima bolju ekipu od Partizana“. Ipak, Kojić se ni sa tim ne slaže:

– Ne pokazuje Zvezda toliko dobru igru , a mi toliko lošu, da bi se sada oni osećali toliko dominantnim. Imamo taj derbi na kojem ćemo, nadam se, dokazati da smo zaslužili titulu – podvukao je Kojić, prenosi Telegraf.

Lalatović je ranije istakao da je šampionska trka tek počela. Više o tome čitajte ovde.

Hotsport

0
0

5 Komentara

  1. U pravu si za Kojica. S’ tim što ako ga lopta ne pogodi pod odredjenim uglom pa se slučajno ne odbije u gol od gola nema ništa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter