0
Evropske lige

FOTO: Twiter/screenshot

HUAN MATA: Naporan rad se isplaćuje

Objavljeno: 24.03.15 u 08:50

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Liverpul na „Enfild Roudu“ sa 2:1, a oba gola za „Crvene đavole“ postigao je Huan Mata.

Španski reprezentativac je postigao dva lepa gola, a pogotovo drugi kada je makazicama matirao golmana „Crvenih„.

– Ne znam kako da objasnim to što se dogodilo. To je nešto o čemu igrač ne razmišlja – pokušao je Mata da objasni svoje magične makazice.

– Sve to je posledica svesti o tome da je mnogo bolje šutirati nego da pokušaš da zaustaviš loptu. Pas Anhela me je prosto pozvao da uradim makazice – smatra Mata.

– To je sigurno jedan od najlepših golova koje sam postigao u karijeri. Pogotovo zbog toga što se dogodio u meču od velike važnosti za nas i zato što nam je bio pobednički – ističe španski internacionalac.

Zanimljivo, Mata je postigao dva gola iako je upisao tek drugi meč u startnoj postavi Junajteda od 17. januara, ali naglašava da je njegov tim apsolutno zaslužio pobedu.

– Nakon utakmice sa Liverpulom osećao sam se kao da sam najasrećniji u karijeri – dodaje Mata.

– Kada kao klinac počneš da igraš fudbal na blatnjavim terenima, zbog nečeg tako prostog i jednostavnog kao što je zabava, sanjaš da jednog dana postaneš fudbaler i da igraš i pobediš na meču kao što je onaj na „Enfildu“ – poručuje Mata.

– Zato je za mene meč sa Liverpulom nezaboravan. Kao što sam i nekoliko puta pre govorio, ja sam isti igrač kao što sam uvek i bio. Ista sam osoba. Imam iste sposobnosti i jednaku želju da budem bolji – jasan jeMata.

– Naporan rad počinje da se isplaćuje. I to je ono što se dogodilo u nedelju u utakmici sa Liverpulom – podvukao je Španac piše goal.com.

Više o rezultatima u 30. kolu Premijer ligi saznajte ovde.

Hotsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter