0
Fudbal

SRBI DOMINIRAJU U ANTIĆEVOM TIMU: Pogledajte Milijašev projektil i asistenciju za Radovića! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.15 u 10:11

Srbi su u Kinu stigli kao velika pojačanja i to zvanje za sada u potpuno su opravdali, a posebno u poslednjem meču Heneija protiv Janbijana.

Radomir Antić uveravao je upravu kineskog drugoligaša Heneija u kvalitete Nenada Milijaša i Miroslava Radovića, a oni su počeli njegovo poverenje da opravdavaju. Obojica su bili strelci u, ipak remiju Heneija sa Janbijanom 2:2.

Prvo je Radović bio strelac za Antićev tim posle odlično izvedenog kornera svog sunarodnika Nenada Milijaša. Gol bivšeg igrača Partizana pogledajte ovde.

A onda je novu prednost Habeiju doneo upravo Milijaš. Iz prve je zategao sa preko 25 metara i fenomenalnim golom doneo vođstvo svom timu. Ovde pogledajte ‘bombu’ bivšeg kapitena Crvene zvezde.

To ipak nije bilo dovoljno za pobedu, jer je tim srpske kolonije primio gol u 94. minutu meča kojim je izjednačen rezultat na 2:2.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter