1
Evropske lige

ODGOVORIO NA PROVOKACIJU: Srpski golman oteo navijaču zastavu ‘velike Albanije’! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.15 u 11:54

Bivši golman Crvene zvezde, a sada Apolonije iz Fjera, Vilson Caković, usudio se da u sred Albanije otme zastavu takozvane ‘velike Albanije’ navijaču koji je uleteo na teren.

Još uvek su sveže uspomene sa skorašnjeg skandala u Beogradu sa utakmice Srbija-Albanija, a provociranja naših južnih suseda ne prestaju. Najnoviji slučaj stiže nam sa utakmice albanskog prvenstva, a glavni akter bio je upravo Srbin.

Očigledno je bilo da je navijač koji je uleteo na teren želeo da isprovocira Vilsona Cakovića, bivšeg golmana Crvene zvezde, jer je upravo ispred njegovog gola raširio zastavu takozvane ‘velike Albanije’. Na ovu jasnu provokaciju Caković je odgovorio otimanjem zastave od navijača, nakon čega su igrači oba tima poleteli ka srpskom golmanu u želji da što pre dođu do nje.

https://www.youtube.com/watch?v=0dK8E1h8tng

To svakako podseća na slučaj iz oktobra meseca i evidentno Albanci nemaju nameru da prestanu sa ovakvom vrstom provociranja.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter