0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

BEZ PRVIH VIOLINA: Čuka ofanzivno na Partizan, ali bez Matića, kapiten Ilić ponovo na klupi (POSTAVE)

Objavljeno: 22.03.15 u 17:03

Pomalo iznenađujuće startne postave pred meč 20. kola Jelen Superlige između Čukaričkog i Partizana.

Čukarički će na teren izaći bez prve violine Igora Matića, ali i Todorovića, što je verovatno deo taktičkih zamisli trenera Milojevića. Ono što odlikuje postavu Čukaričkog jeste formacija 4-3-3 kojom bi trebali da napadnu Partizan.

Na drugoj strani crno-beli su izašli na teren u ovog proleća standardnoj postavi, bez Saše Ilića, koji je verovatno planiran da u igru uđe u poslednjih pola sata igre. Napad predvodi Kojić, iza njega biće Ninković, Andrija Živković i Grbić, a kao zadnji vezni sredinu će držati Babović i Drinčić. U odbrani su standardni Bandalovski, Balažic, Branko Ilić i Volkov, na čelu sa golmanom Živkom Živkovićem.

Čukarički (4-3-3): Stevanović – Stojković, Ostojić, Rendulić, Brežančić – D. Srnić, Regan, Bojić – S.Srnić, Stojiljković, Mandić;

Partizan (4-2-3-1): Ž. Živković – Bandalovski, Balažic, Ilić, Volkov – Drinčić, Babović – A. Živković, Ninković, Grbić – Kojić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter