0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

KUP SRBIJE: Čukariči siguran protiv Voždovca (FOTO)

Objavljeno: 18.03.15 u 17:55

Fudbaleri Čukaričkog su na Banovom Brdu savladali Voždovac sa 2:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije. Oba gola postigao je Nenad Mirosavljević, u 15. i 40. minutu.

Domaći tim je rano poveo, već u 15. minutu. Strelac je bio Nenad Mirosavljević, koji je pratio akciju po levoj strani i odreagovao na pravi način. Isti igrači, Filip Stojković i Nenad Mirosavljević su bili glavni akteri i kod drugog gola.

Igrao se 40. minut, Stojković je centrirao, a Mirosavljević, nekadašnji igrač Partizana, loptu smestio u mrežu. Vođstvo od 2:0 pred odlazak na veliki odmor bilo je dovoljno za mirniji nastavak meča.

Pokušavali su brđani u nastavku da uvećaju prednost i tako i definitivno osiguraju pobedu. Gola nije bilo, a Voždovac je šest minuta pre kraja propustio priliku da smanji rezultat i meč učini neizvesnijim do samog kraja. Ipak, Jokić to nije pošlo za nogom. Gosti su meč završili sa igračem manje.

hotsport.rs       

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter