0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

VISOKA TI PETA ZA ŠETANJE: Stefan Babović diktira modne trendove (FOTO)

Objavljeno: 17.03.15 u 10:05

Jedan od najboljih fudbalera Partizana u jesenjem delu Jelen Superlige Srbije, Stefan Babović, osim po dobrim partijama, ovog proleća pažnju javnosti na sebe skrnuo je i – svojim imidžom na terenu.

Naime, povratnik u tabor crno-belih na meču sa Radom minulog vikenda nosio je „specijalno dizajniran“ dres sa nešto kraćim rukavima.

Ako ste pomislili da je Babović dobio neke povlastice – prevarili ste se. Naime, ovom momku najverovatnije smeta ranfla na rukavima, pa je ovaj momak odlučio da je skrati.

Celu priču otkriva ekonom Parnog valjka, Branko Vučićević.

– Dres je napravljen specijalno za Babovića. On je tako tražio. Isto je uradio i u prethodnom mandatu u Partizanu, samo što tada bije bio jedini, rukav je skratio i Zvonimir Vukić – rekao je Vučićević za “Žurnal”, koji je istakao da vezista crno-belih sam isekao ranflu na crno-belom dresu:

– Samo sam mu dao makaze, neka se sam snalazi – rekao je Vučićević. Evo kako je izgledao Babovićev dres na meču s Radom:

FOTO: FK Partizan
FOTO: FK Partizan
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter