1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OSLABLJENI NA PARTIZAN: Jagodinci ne razmišljaju o revanšu

Objavljeno: 17.03.15 u 15:07

Trener fudbalera Jagodine Simo Krunić rekao je u utorak da njegova ekipa poštuje Partizan, ali da ga se ne boji i dodao da će tim u polufinala Kupa Srbije „pružiti svoj maksimum“.

– Pokušaćemo da obe utakmice odradimo što je najbolje moguće. Nemamo sve igrače na raspolaganju zbog stanja u našem klubu, ali svi koji budu igrali daće svoj maksimum. Ovo je mnogo bitna utakmica za nas i normalno je da je bitan rezultat prve utakmice koja će dati neke smernice drugoj, rekao je Krunić novinarima u Jagodini, prenosi agencija Beta.

– Pokušaćemo da igramo kao da je jedna (utakmica), nećemo razmišljati o revanšu“, kazao je on i dodao da bi bio najsrećniji da njegov tim izađe neporažen.

Fudbaleri Partizana dočekaće u sredu od 18.00 u Beogradu Jagodinu u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

Dok Jagodinci jadikuju zbog kadrovskih problema u Partizanu se za duele sa dvostrukim uzastopnim finalistom Kupa spremaju kao da je u pitanju duel u evropskim kupovima.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Jagodina i Ofk su mafijaski klubovi ,klubovi koji najcesce namestaju,koji nemaju navijace i trebalo bi ih izbaciti iz lige

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter