0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIKOLIĆ PRED JAGODINU: Kao da je evropski meč

Objavljeno: 17.03.15 u 12:21

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da se nada da će crno-beli pobediti Jagodinu bez primljenog gola u prvom meču polufinala Kupa Srbije (sreda, 18h).

– Igramo protiv ekipe koja je poslednje dve godine igrala finale i osvojila nacionalni Kup, imaju lepu tradiciju u ovom takmičenju i velike ambicije i ove godine. Utakmicu bih uporedio sa evropskim, jer se igraju dva meča. Najvažnije je da prođemo, svaka pobeda bez primljenog gola je odličan rezultat, rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana, prenosi Tanjug.

On je istakao da Jagodina ima dobar i iskusan tim, što je dokazala ubedljivom pobedom u minulom kolu Superlige protiv Vojvodine u Novom Sadu (4:1).

– Jagodina je uoči tog meča podigla veliku prašinu u javnosti zbog virusa gripa i ne znam da li je to bio plan. Odigrali su ubedljivo u Novom Sadu, iako su igrali bez nekoliko važnih pojedinaca. Očekujem da sutra budu u punom sastavu, naveo Nikolić i dodao da očekuje da će Jagodina igrati veoma defanzivno sa čak petoricom fudalera u poslednjoj liniji.

Nikolić je rekao da će izvesti najjači sastav protiv Jagodine, iako crno-beli za vikend igraju derbi protiv Čukaričkog.

– Sreća je da imamo dobru rotaciju u ekipi, važnost utakmice sa Čukaričkim je velika, ali dogovorio sam se sa stručnim štabom i igračima da je prva naredna utakmica najbitnija i svi smo skoncentrisani na Jagodinu. Kup je značajan, ne mogu nikako da kažem da je nebitan, iako prvenstvo nosi posebnu težinu zbog kvalifikacija za Ligu šampiona“, rekao je Nikolić.

On je kratko prokomentarisao izjavu trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića, koji je rekao da je Partizan na sramotan način postigao izjednačujući gol protiv Voždovca (3:3), jer je Šaponjić prethodno napravio faul.

– Nisam pročitao njegovu izjavu, svako ima pravo na svoje mišljenje, rekao je Nikolić.

Utakmica Partizan – Jagodina igra se sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj, dok se u drugom polufinalu sastaju Čukarički i Voždovac (16).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter