0
Fudbal

DUNGA: Nejmar je jedini superstar Brazila

Objavljeno: 17.03.15 u 11:52

Selektor Brazila Karlos Dunga obelodanio je spisak 23 igrača za predstojeće prijatleljske duele sa Francuskom i Čileom (26. i 29. mart).

Novi stari šef struke „Karioka“ otkrio je da prati preko 50 Brazilaca širom sveta, ali da njegovoj reprezentaciji nedostaje više vrhunskih igrača poput ofanzivca Barselone Nejmara.

– Imamo veliki izbor, ali jedini koji se ističe je Nejmar. To muči brazilski fudbal. Nekada smo imali više vrhunskih igrača poput Ronalda, Rivalda, Ronaldinja… Ipak, moramo biti strpljivi. Sve će doći na svoje mesto – kazao je Dunga.

On je dodao da bi zbog problema sa napadačima mogao da vrati Freda u reprezentaciju, koji je zbog partija na Mundijalu često bio na meti kritika javnosti.

– Sve zavisi od njegove fizičke spremnosti. On zna da da gol, to se ne zaboravlja. Ima iskustvo igranja na Svetskom prvenstvu. Iako znam da će nas navijači kritikovati, bitnije je šta će on uraditi na terenu nego šta će ljudi pričati – podvukao je Dunga prenosi goal.com.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter