1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ATOMSKI NAPAD: Prvotimci Partizana i Crvene zvezde vode ‘Orliće’ na EP!

Objavljeno: 17.03.15 u 19:14

Mlada reprezentacija Srbije će od 26. do 31. marta igrati na kvalifikacionom turniru za Evropsko prvenstvo, a selektor U19 selekcije imaće na raspolaganju vrlo snažan tim.

Glavne uzdanice ‘Orlića’ biće napadači prvih timova Partizana i Crvene zvezde, Ivan Šaponjić i Luka Jović. Oni su i ranije, dok nisu imali prilike da nastupaju u Jelen Superligi sjajno sarađivali u mlađim selekcijama sa državnim grbom, a od ove polusezone su pokazali svoj veliki potencijal. Pogotovo Luka Jović koji je u poslednja dva meča u crveno-belom dresu postigao dva pogotka.

Tu se lista igrača iz naša dva najveća kluba ne završava, ukupno će ih biti četiri iz Zvezde i tri iz Partizana. Pored napadača, svakako će se puno očekivati od levog krila crno-belih Andrije Živkovića i veznog igrača Zvezde Marka Grujića. Selektor Ivan Tomić na okupljanje je pozvao sledeće igrače:

Golmani: Boris Radunović (Rad), Filip Manojlović (Crvenazvezda/Sopot)

Odbrana: Miladin Stevanović, Miroslav Bogosavac (Partizan), Marko Rademaher (Herta, Nemačka), Vukašin Jovanović (Crvena zvezda), Srđan Babić (Vojvodina), Milan Gajić (OFK Beograd)

Sredina terena: Andrija Živković (Partizan), Luka Luković, Aleksandar Desančić (Vojvodina), Marko Grujić (Crvenazvezda), Nemanja Radonjić (Empoli, Italija), Filip Bainović, Nemanja Mihajlović (Rad).

Napad: Luka Jović (Crvena zvezda), Ivan Šaponjić (Partizan), Saša Ćurko (Vojvodina).

Prvi meč naše mlade nade igraće u Harkemu 26. marta protiv domaćina Holandije, zatim će dva dana kasnije igrati protiv Švajcarskom, a poslednje kolo planirano je za 31. mart kada će se Srbija sastati sa Norveškom.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter