0
Fudbal

NIJE ZA STARO GVOŽĐE: Kaka sanja povratak u dres Brazila

Objavljeno: 16.03.15 u 08:48

Ofanzivni vezista Orlando Sitija, Rikadro Kaka, nada se da će svojim dobrim igrama zaraditi poziv selektora reprezentacije Brazila, Karlosa Dunge.

– Pre nekoliko godina MLS je slovio kao liga u koju su dolazili istrošeni igrači koji su pre penzije želeli da odrade još sezonu ili dve – kazao je 32-godišnji Brazilac Kaka koji ove sezone igra za Orlando.

Ipak, Kaka ne razmišlja o odlasku u penziju, šta više, kroz nastupe u MLS-u planira povratak u reprezentaciju.

– Mislim da u 32. godini i dalje mogu da igram na vrhunskom nivou. Učiniću sve da ponovno izborim svoje mesto u brazilskoj reprezentaciji – rekao je Kaka.

Mnogi MLS još uvijek ne shvataju ozbiljno, misle kako je to „druga liga“ svetskog fudbala.

– Svojim igračkim iskustvom i znanjem učiniću sve kako bi pomogao ligi da se razvije i da u svtu počnu ozbiljno da gledaju na nju. Razmena iskustava je važna, mogu da kažem da sam ovde već puno naučio, nadam se da će i ostali moći nešto da nauče od mene – kaže Kaka i zaključuje:

– Najavljeni su dolasci Lamparda i Đovinka, to samo pokazuje želju klubova i cele lige da se razvija i dalje raste. To je dobro za fudbal i ovde i u svetu – podvukao je sjajni Brazilac, prenosi goal.com.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter