0
Evropske lige

DRUGA ŠANSA: Sedorf se vraća na klupu ‘rosonera’?

Objavljeno: 16.03.15 u 19:34

Legenda Milana Klarens Sedorf, koji je apsolutni rekorder u svetu fudbala jer je sa tri različita kluba osvojjio Ligu šampiona, mogao bi da se vrati na klubu ‘rosonera’,  samo godinu dana pošto je dobio otkaz na San Siru.

Pre godinu dana na klupi ga je, posle samo četiri meseca na toj funkciji, zamenio njegov bivši saigrač i još jedna velika legenda kluba, Pipo Inzagi, ali se ni on nije proslavio na klupi MIlaneza.

Kako prenosi Tuttosport, uslov za povratak Holanđanina bila bi prodaja 40 odsto akcija sedmostrukog prvaka Evrope od strane Silvija Berluskonija biznismenu Beu Tečaubolu sa Tajlanda.

Osim Sedorfa, koji je kao igrač za Milan odigrao preko 300 utakmica, Tajlanđanin na klupi želi da vidi možda i najvećeg igrača u istoriji Milana Paola Maldinija.

Milan je trenutno deseti u Seriji A. Od Fiorentine, koja drži mesto koje vodi u Ligu Evrope, ima sedam bodova manje. A u narednom kolu se sastaju upravo ove dve ekipe, u Firenci.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter