0
Evropske lige

MURINJO SIGURAN: Ja sam poseban, nema mnogo ovakvih

Objavljeno: 15.03.15 u 10:27

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo uveren je da nigde na planeti Zemlji ne postoji toliko dobar trener kao što je – on sam.

Ipak, portugalski stručnjak razočaran je Čelsijevom eliminacijom iz Lige šampiona od PSŽ-a, ali se posle toga maksimalno usresredio na Premijer ligu.

– Ljudi su previše zabrinuti za mene. Ne znaju šta me čini srećnim. Moja sreća je kada se poredim sa drugima, a vidim samo par njih koji mogu da mi pariraju po uspehu – kazao je kontroverzni Portugalac.

– Svi ostali su na velikoj razdaljini, velika je razlika između nas, bez obzira na moje poštovanje prema njima, ovo nije bitka sa njima, ali imam velikog poštovanja – dodao je Murinjo.

– Međutim, u Premijer ligi, ko je evropski šampion? Ja i Van Gal, je li tako? Koliko njih je osvojilo Premijer ligu dva puta ili više od toga? Ja i Venger – konstatovao je trener Čelsija.

– Koliko njih je osvojilo sva takmičenja u zemlji? Komjuniti šild, Kapital Kup, FA Kup, Premijer ligu. Koliko njih? Koliko? – pita se Murinjo.

– Ukoliko pogledate u Evropi, koliko njih je osvojilo 7 ligaških titula? Koliko njih dve titule Lige šampiona? Anćeloti je uzeo 3, Van Gal dve i Gvardiola ima dve. Nisam zadovoljan s tim, previše ste zabrinuti za mene – istakao je Murinjo.

– Ono što me čini posebnim jeste to da sam ja iznad svega toga. Vi stvarno mislite da ja brinem o neki stvarima koje pročitam? Da li stvarno mislite da brinem? Stvarno me nije briga – ljutito je rekao Murinjo piše goal.com.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter