0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ZVEZDIN ŠTOPER: Lalatović odlučuje, njegova je poslednja

Objavljeno: 13.03.15 u 09:22

Jedan od najiskusnijih igrača Crvene zvezde, Savo Pavićević, nije osetio ukus superligaške utakmice u prolećnom delu srpskog šampionata i mečevima sa Jagodinom i Vojvodinom.

Kako sam kaže, razlog za njegovo odsustvo bio je zdravstvene prirode.

– Bio sam dve nedelje bolestan. Dva dana posle utakmice u Nišu „zakačio” sam ozbiljan virus, nisam mogao da skinem temperaturu dugo. Šef me je pozvao uoči utakmice sa Vojvodinom i pitao kako se osećam. Rekao sam mu pošteno, da nisam 100 odsto fit. Dogovorili smo se da je najbolje da propustim utakmicu – kazao je Savo Pavićević, prenosi Sportski žurnal.

On je objasnio da je zajedničkim dogovorom sa šefom struke Nenadom Lalatovićem odlučeno da ne bude u protokolu.

– Zajedničkim dogovorom se do toga došlo. Nije bilo pametno da sedim na klupi kad nisam maksimalno spreman. Mbođ me je zamenio, hvala bogu momci su odigrali super. Lazić i Jovanović su institucije Crvene zvezde, mladi su i mogu da donesu zaradu. Da se ne lažemo, ne mogu ja u ovim godinama da budem neko na kome će klub da zaradi – objasnio je Pavićević.

Ipak, kada je reč o duelu sa Spartako, iskusni Crnogorac nije siguran da li će biti na terenu.

– Ne znam. Na treningu je kiša toliko jako padala da nismo imali uslove da odradimo što smo planirali na taktičkom planu pred utakmicu sledećeg kola. Zdrav sam. Videćemo. Šefova je poslednja – podvukao je Pavićević.

I dok Pavićević ne zna hoće li biti u timu, Bosančić radi u teretani punom parom. Više o tome pročitajte ovde.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter