FOTO: FK PARTIZAN
in , , ,

TUMBAKOVIĆ NE HAJE ZA GROBARE: Potpredsednik Partizana ne brine zbog pokliča ‘Uprava napolje’

Potpresednik Partizana Ljubiša Tumbaković izjavio je da se ne oseća pogođenim zbog povika navijača crno-belih „Uprava naplje“.

Praktično otkako je sudija u susretu sa Voždovcem u Humskoj pre tri sedmice označio početak prolećnog dela JSL za Partizan, navijači trofejnog kluba u glas su povikali „Uprava napolje“.

Time je na svojevrstan način od strane javnosti uručena svečana „dobrodošlica“ novoj vladajućoj garnituri na čelu sa novim predsednikom Zoranom Popovićem.

U novoj upravi Partizana trofejni trener Ljubiša Tumbaković dobio je mesto potpresednika i kako kaže nije zabrinut zbog stava navijača crno-belih.

– Moji rezultati su deo Partizanove istorije! Svoj posao radim pošteno i savesno zajedno sa ostalim članovima uprave, sa samo jednom željom, a to je da klub postavimo na zdrave temelje, nijednog trenutka ne odustajući od borbe za trofeje – kaže Tumbaković.

Uprava FK Partizan donirala je košarkašku sekciju ovog kluba sa 25 miliona dinara. Međutim, na revijalnoj utakmici, po dolasku Tumbakovića, navijači su ponovo „zagrmeli“ horski: „Uprava napolje“.

– Bio sam ponosan što sam, kao neko ko je učestvovao u stvaranju istorije kluba, dobio svoje mesto pored ostalih asova iz Partizanove porodice. Nisam se osećao prozvano, naprotiv. Ponoviću, odgovorno obavljam posao potpredsednika kluba, pa zvižduke i skandiranje ne doživljavam kao nezadovoljstvo navijača koje je usmereno ka meni – podvukao je Tumbaković, prenosi Kurir.

hotsport.rs

Autor: Site Default

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NOVAK ĐOKOVIĆ: Indijan Vels je kao Gren slem

LIFESTYLE: Zdrav obrok za zdravo telo