8
Domaći fudbal

RASPLET: Partizanov biser najavio definitivan odlazak iz Humske i već zna sledeći korak u karijeri!

Objavljeno: 13.03.15 u 16:36

Poslednji biser iz Partizanove fudbalske škole Danilo Pantić najavio je razlaz sa crno-belima i potpisivanje predugovora sa liderom Premijerlige, londonskim Čelsijem!

Odavno je poznato da Žoze Murinjo ima pik na supertalentovanog Danila Pantića, izdanak naširoko poznate Partizanove škole fudbala. U skladu sa tim, verovalo se da će Partizan imati dobru zaradu od prodaje mladog veziste, ukoliko do nje dođe, ali… Problem je što igračev ugovor ističe već ovog leta, a pošto je Pantić odbio da potpiše novi sa crno-belima, stiče pravo da iz Humske ode bez obeštećenja.

Taj propust se može pripisati bivšoj upravi, mada se ni aktuelna nije previše potrudila da tu grešku ispravi, pa će fudbaler rodom iz Rume otići iz kluba. A sledeća stanica biće upravo veliki londonski tim.

– Nije tačno da sam bio u Londonu i potpisao ugovor sa Čelsijem. To će se sigurno desiti, ali ne može sve dok sam „papirom“ vezan za Partizan. Imam pravo samo da napravim predugovor, što ću uskoro i uraditi rekao je Pantić za ‘Mocart sport’.

On je trenutno suspendovan od strane Partizana odlukom rukovodstva. Zbog toga ne trenira sa prvim timom i najveći problem mu predstavlja izostanak sa utakmica.

– Treniram sa omladincima i ispunjavam sve svoje profesionalne obaveze. Do razlaza na kraju sezone – poručio je Pantić kome ugovorne obaveze sa crno-belima ističu na kraju sezone.

A nije tako izgledalo prošlog leta. Šta se promenilo?

hotsport.rs

0
0

8 Komentara

  1. Sve biser do bisera nas napusta a ispostavi se da je 90% od njih laznjaka pa ce mnogi ti biseri zavrsiti u nekoj Konji ili klonji sve jedno neka im je sa srecom kad ovde kod nas igraju na patriotizam ili zabadava iz ljubavi prema domicilnim klubovima…

    0
    0
    Odgovori
  2. Proći će ko i mnogi drugi, npr. Gulan. Umesto da ostanu ovde i igraju ovu raspalu ligu tri-četiri godine i stasaju kao igrači, oni kao nedorasli idu u inostranstvo gde takvih ima na „kile“. Ali, tamo nema srpskih novinara da od njih, za 200 e, prave nove Maradone i Mesije.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma kakav bre biser…. Sta je pokazao u Partizanu pa da mu se okaci etiketa „biser“? Propasce koliko odmah sl. sezone, kad je tako alav….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter