0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PEČNIK OTKRIO SVOJU STRANU PRIČE: Očekuju da oprostiš pare, u suprotnom – nisi Zvezdaš!

Objavljeno: 13.03.15 u 13:05

Donedavni fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik otkrio je svoju stranu priče nakon što je odlučio da pokrene tužbu protiv kluba sa Marakane.  

Slovenac tvrdi da je pet puta pomerao rokove isplate, da su iz kluba prestali da mu odgovaraju na poruke i da nije imao izbora nego da pokrene postupak.

– Dogovorio sam se sa Poledicom da idem u postupak, pošto je rok isplate 15. februar. Ja sam poslao Terziću poruku 5. februara u kojoj sam napisao da se nadam da će ispoštovati naše četvrto pomeranje isplate. On mi je na to odgovorio da nije realno i da ću dobiti pare u martu, na šta sam mu ja rekao da nije u redu da peti put pomeram datume, opraštam pare i da se nadam da će me isplatiti. Evo, ja sam sačekao i sredinu marta, ali ništa. Ni odgovora na moju drugu poruku – rekao je Pečnik, a prenosi portal Goal.com. 

On je takođe dodao da je uprava nepravedna prema igračima, sa kojima je svakodnevno u kontaktu. Navija za njih i nada se odbrani titule iako igraju za – minimalac.

– Izgleda da u Zvezdi očekuju da oprostiš pare i pomeraš datume u nedogled, jer ako ne uradiš to onda nisi Zvezdaš! Samo da kažem mojim bivšim saigračima, sa dosta njih se čujem redovno, da ih pratim svaku ama svaku utakmicu uživo, preko interneta. I da verujem da mogu da odbranie titulu i sa minimalcem od 22.000 dinara mesečno! Mnogo mi je žao igrača koji igraju za džabe – istakao je Pečnik

Podsetimo, Pečnik je sada član japanskog Džef junajteda, a nedavno se družio sa svojim bivšim saigračem Draganom Mrđom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter