0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Neki su nervozni što smo prvi, žao mi je zbog toga

Objavljeno: 13.03.15 u 12:23

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da mu je žao ako je neko nervozan zbog prednosti njegovog tima na tabeli u odnosu na Crvenu zvezdu. 

– Partizan je to zaslužio igrama i pobedama u mečevima sa direktnim rivalima iz gornjeg dela tabele. Gledamo samo sebe i ne obaziremo se na protivnike i razliku na tabeli. Primetno je da je fudbalska javnost nervozna, imali smo sličnu situaciju prošle godine, ali je ona ‘splasla’ kada smo izgubili prednost. Očekujem da Partizan posle utakmice protiv Rada ima tri boda više – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare na stadionu Partizana, a prenosi Tanjug.

Nikolić se posle tri utakmice suspenzije vraća na klupu crno-belih.

– Još jedna utakmica u nizu, U goste nam dolazi dobra ekipa, najuspešniji su ovog proleća, imaju devet bodova iz tri utakmice i rasterećeno dolaze na naš stadion. Imamo, međutim, jasan recept kako da osvojimo tri nova boda – to je zajedništvo i borba za svaku loptu tokom čitavog meča – rekao je Nikolić. 

On je naglasio da nema povređenih igrača i da svi, sem golmana Milana Lukača, konkurišu za mesto u timu.

– Možemo da očekujemo dve vrste utakmice – u zavisnosti od toga da li će Rad doći da igra fudbal, što je opredeljenje njegovog trenera, ili će se kao najveći broj ekipa zatvoriti i vrebati šansu iz kontranapada. Spremni smo za obe varijante. Partizanove ambicije su najveće moguće, ko god bio sa druge strane terena – poručio je Nikolić.

Utakmica 19. kola Superlige između Partizana i Rada igra se u subotu od 17 sati na stadionu u Humskoj.  

Podsetimo, uoči ove utakmice Ljubiša Tumbaković je komentarisao skandiranje Grobara “uprava napolje“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter