0
Evropske lige

PROFESOR NE ŠTEDI ŠUŠKE: Srpski reprezentativac stiže u Arsenal

Objavljeno: 12.03.15 u 10:08

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, navodno je odredio primarne mete koje će, tokom narednog letnjeg prelaznog roka, pokušati da dovede na „Emirate“.

Kako prenose britanski mediji, velika želja francuskog stručnjaka jeste i srpski defanzivac i igrač Borusije iz Dortmunda, Neven Subotić.

Pored Subotića, Arsenal će u narednom prelaznom ruku pokušati da angažuje i jednog centralnog veznog igrača ali i golmana, a za sve to spreman je da izdvoji sumu od 70 miliona evra (50 milina funti).

Kako se navodi, Per Mertezaker mogao bi vrlo lako transferom da plati cenu loših partija ove sezone. Upravo umesto njega bi putem severnog Londona krenuo Neven Subotić.

Ukoliko popularni „Profesor“ ne bude uspeo da „upeca“ Subotića, putem „Emirata“ bi mogao da krene i štoper Dinama iz Kijeva, Austrijanac srpskih korena, Aleksandar Dragović.

Takođe, Venger nije preterano zadovoljan ni rolama golmana Vojčeka Ščešnija, a na meti sjajnog stručnjaka našao se Piter Čeh, golman Čelsija.

Kao rešenje na poziciji centralnog veznog igrača spominje se Morgan Šnederlin, vezni fudbaler Sautempona piše portal goal.com/rs.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter