FOTO: STARSPORT
in , ,

DOBRI ODNOSI: FSS podržao kandidaturu Šukera

Fudbalski savez Srbije objavio je da podržava kandidaturu predsednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera za članstvo u Izvršnom komitetu UEFA. 

Šuker je u četvrtak posetio Sportski centar FSS u Staroj Pazovi i razgovarao sa delegacijom vladajućeg tela srpskog fudbala, predvođenom predsednikom Tomislavom Karadžićem.

Na sastanku je razgovarano i o brojnim aspektima regionalne saradnje, odnosno o problemima sa kojima se suočavaju fudbalske organizacije ovog dela Evrope.

– I da Šuker nije došao u ovu posetu, imao bi podršku FSS. Srećan sam, ipak, što je došao, zapravo on je ovde uvek dobrodošao. Naša dva saveza i do sada su imala saradnju na visokom nivou, očekujem da se tako nastavi i u budućnosti – izjavio je Karadžić.

Predsednik HNS naveo je da je za članstvo u Izvršnom komitetu bilo neophodno da sastavi sopstveni program i sa njim upozna što veći broj članica UEFA.

– Razumljivo, jedna od obaveznih stanica bila je i Srbija, gde sam se susreo sa starim prijateljima i kolegama s kojima imam kvalitetnu saradnju. Nadam se da ću uspeti u sopstvenim planovima, da ću se uključiti u rad organa UEFA i da ću na taj način, pored ostalog, biti u mogućnosti da pomognem brojnim zemljama u regionu, s obzirom da nas muče gotovo iste brige – rekao je Šuker, a preneo Tanjug.

Glasanje za sastav Izvršni komitet UEFA biće održano 23. marta u Beču, a Šuker se nalazi među 12 kandidata.

hotsport.rs       

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MISLILI NA ZARADU, NEŠTO PREVIDELI: Pronađite grešku na karti za meč Igokea-Crvena zvezda (FOTO)

PONOS KLUBA: Miloš Perović najbolji pionir u Herceg Novom