0
Fudbal

ŠOKANTNA RAZMENA NA POMOLU: Pedro u Junajtedu, Di Marija u Barseloni!?

Objavljeno: 11.03.15 u 14:15

Zamislite da donedavna zvezda Real Madrida – Anhel Di Marija, posle samo godinu dana napusti Mančester junajted i vrati se u Španiju, ali obuče dres Barselone!? 

Kako najavljuje katalonski Sport, inače blizak dešavanjima na Kamp Nou, na leto bi moglo da dođe do velike razmene – Pedro Rodrigez u dresu Junajteda, a Di Marija u bordo-plavom. 

Naime, Di Marija je daleko od svojih igara u timu Van Gala, plaćen je 60 miliona evra, pa nije isključeno da posle samo godinu dana napusti “Teatar snova“. 

S druge strane, Pedro je ove nedelje otkrio da je nesrećan u klubu zbog nedovoljne minutaže i da će na leto doneti odluku o ostanku. 

Takođe, ne treba zaboraviti da bi Di Marija bio odlično pojačanje za Barselonu iz više razloga – prvi je da može da pokriva poziciju na krilu u napadu, ali i kao centralni vezni igrač što je igrao u timu Karla Anćelotija u Realu i reprezentaciji Argentine. Odnosno, Di Marija može da igra kao zamena za Pedra, ali i Ćavija koji će gotovo sigurno napustiti Kamp Nou na leto ili naredne zime. 

Mesi i Di Marija

Pored toga, ne treba zaboraviti ni drugi razlog, a to je veliko prijateljstvo i još bolje razumevanje na terenu sa Lionelom Mesijem. 

Podsetimo, Barselona ne može da registruje igrače do januara 2015. godine, ali bi Di Marija mogao da potpiše ugovor, a potom da prvu polovinu sezone odigra na pozajmici.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter